Home » Inspiracija » Slave 2 love

Slave 2 love

James Franco je definitivno definicija za pojam cool. Zgodan momak, lijepih crta lica, sexy pogleda, s dozom tajnovitosti, suzdržanosti. Nije me se posebno dojmila njegova gluma ali otkad ga lani spazih u reklami za Gucci parfem, nije mi izlazio iz memorije.

[youtube id=”7WTFO7trdLw” w=”450″]

Savršeno dotjeran, otmjenog hoda, magnetičnosti koja opija i ugodnog glasa, jednako nastupa i pred kamerama Guccija, na filmskim setovima i u privatnom životu.

Ovaj momak izgleda kao bad boy, koji je u srednjoj školi prvi probao cigaretu i nekoliko drugih poroka a često napominje u interviewima, kako još dan danas zna krišom pogledati pokoju epizodu Beverly Hillsa, u kojoj se poistovjećuje s jednim glavnim likom.

Pogađate??? Često mu pripisuju neodoljivu sličnost s James Deanom, što fizički, što po karakteru a od ostalih kolega izdvajaju ga dvije diplome s prestižnih američkih fakulteta.

Francu savršeno pristaje Gucci, njegov parfem, odijela, modni dodaci te se najradije i privatno fotografira u istima. Pored odijela omiljeni stil mu je casual s primjesama rock stila.

[youtube id=”IG1u4dSZjAU” w=”450″]

Najomiljeniji odjevni predmet mu je crna used look kožna jakna, u kombinaciji s košuljom preko  traperica. Frizuru godinama ima istu a šarmantni dodatak njoj su mali brčići ispod kojih se krije osmijeh koji osvaja.

Stil Jamesa Franca  sigurno najbolje opisuje prividna hladnoća i nedostupnost,  ispod koje se krije neodoljivi vulkan predanosti i strasti, koji može probuditi samo prava žena.

Posted by on Jan 20 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Slave 2 love”

  1. ja mislim da je ovo sve u cast ove prave zene koja se spominje na kraju a ne u slavu jamesa franca:-)))

  2. Nije baš moj tip, ali prolazi! 🙂

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA