Home » Stil » Attention! Wild cats!

Attention! Wild cats!

Ako nekog uzorka u obilju imam u svom ormaru, onda je to uzorak divlje mačke, ponajprije leoparda, koji obožavam na svilenim bluzicama i tunikama.

Zimi taj uzorak najviše volim na šalovima, ljeti se ne vadim iz njega i kombiniram ga uz tamni jeans i sandale na petu i s remenčićima. Iako ga neke žene izbjegavaju u velikom luku, ja se u njemu savršeno nalazim već godinama.

Ove sezone je posebno zanimljiv na kaputima, mantilima iz umjetnog krzna. Znak prepoznavanja ovog trenda: kratko, usko, kroj blazera. Nosivo i u dnevnim kombinacijama.

Tamnu stranu duše najbolje opisuju hladni tonovi istog printa, na XXL šalovima, zahvaljujući suradnji Louis Vuittona i Stephena Sproussa. Za ovim šalovima lude su Sienna Miller, Jessica Biel, Rachel Bilson.

[youtube id=”j9xWw4jA2hg” w=”450″]

Leo uzorak treba nositi samodopadno, ne smije nedostajati samouvjerenosti. Stoga se čuvajte kad ugledate ženu u njemu. Poznato je da divlje mačke imaju nepredvidivu ćud.

Posted by on Jan 17 . Filed under Stil. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

1 Comment for “Attention! Wild cats!”

  1. Pozdrav draga! Vratila se iz Pariza pa šaljem puno pusa!

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA