Home » Savjeti » Dekolte

Dekolte

Obožavam dekoltirane haljine. Američki izrez, asimetrija, duboki V izrez, izrez na leđima, čipka na dubokim prorezima…svejedno mi je.

Važno da je dekolte ali ne vulgarni nego s mjerom sexy, na otmjenim kreacijama iz vrhunskih tkanina. Kako se pri kupovini haljine dubokog izreza uvijek potegne i pitanje što ispod nositi, danas par savjeta koji grudnjak odabrati za koji model haljine.

Američki rukav (kosi rameni izrez) traži grudnjak čvrstih košarica s pomičnim naramenicama, glatke površine. Za asimetrične haljine, na jedno rame i rimskog stila, najbolje je odabrati Wonderbra grudnjak bez naramenica, push up efekta u košaricama.

Vrlo duboki izrezi, skoro do struka predstavljaju najveći problem no odnedavno se i na našem tržištu mogu kupiti grudnjaci dubokog v izreza s tankom trakicom po sredini.

Ne izbjegavajte haljine s dubokim dekolteom na leđima. Za njih su idealni multifunkcionalni grudnjaci, koji se prepliću na struku.

Haljine s mnogo izreza i umetnutim dijelovima od čipke ili muslina traže samoljepivi grudnjak u nude nijansi.

[youtube id=”Orq_FI9h7_I” w=”450″]

Posted by on Jan 16 . Filed under Savjeti. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA