Home » Inspiracija » Hot. HOT.

Hot. HOT.

Vruće? Čekajte još samo malo, sad će do usijanja.

Iako su tange poznate već stoljećima a prema nekim zapisima i tisućama godina, znate li da je varijanta tangi, G-string doživjela svoj veliki boom tek u 20. stoljeću, sredinom 1920.- ih?

Striptizete i plesačice egzotičnih plesova odvažile su se u njima nastupati sve češće, bez stida te tako usvojile ovaj odjevni predmet, ranije namijenjen samo muškarcima.

Lingvisti međutim, nisu sigurni otkad točno datira  naziv za ovaj specijalni model gaćica. Neki su mišljenja da stiže od termina geestring, prema vrsti tkanine oko kukova američkih indijanaca, dok drugi smatraju da joj je izvor riječ groin, za prepone.

Kako god, danas su g-strings izbor velikog broja žena u svijetu, naročito u ljetnim mjesecima i za sexy prilike. Neke ih se ne odriču niti jednog dana u godini a ne mogu odoljeti ni svakom novom modelu koji dolazi na tržište.

Par istina o g-strings, ako ih još niste zavoljele: udobne su, naročito ako su izrađene od pamuka s malo lycre ili od svile. Modeli izrađeni od mikrofibre također djeluju vrlo atraktivno a i ugodni su za nošenje. Ako ste sklone infekcijama, izbjegavajte g strings izrađene od poliamidnih ili poliesterskih vlakana iako svaki model ima pamučni umetak.

Još jedna prednost! Idealne su za ljetno razdoblje kad nosite tanke, uske hlače i suknje jer se ne vide rubovi gaćica. Kako vas pogled u ogledalo s boka, dok ste u njima, uvijek tjera na savršeni stas, idealan su trik za kontrolu tjelesne težine! Ne  kupujte ih jedino ako vam nedostaje samopouzdanja.;-)

Posted by on Jun 20 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA