Home » Inspiracija » Style icon: Javier Bardem

Style icon: Javier Bardem

Ne znate tko je on? Pogledajte malo bolje. Sigurno znate, ovo lice se ne preskače.

Spomenem li Jamon Jamon ( 1992), Prije nego padne noć (2000); Nema zemlje za starce ( 2007), Vicky Cristina Barcelona (2008), sigurno ćete se sjetiti ovog atraktivnog španjolca. Bardem je i prvi španjolski glumac koji je osvojio Oscara.

Klasični mediteranski tip, markantnih crta lica, osim što lako može dobiti ulogu zavodnika u svakom filmu, pravi je izbor modela za brojne photoshootinge. Evo najpoznatijih: za Vanity Fair, L’Uomo Vogue. http://www.vanityfair.com/culture/features/2005/03/bardem_outtakes200503#slide=1

Na crvenom tepihu, uvijek je  maksimalno dotjeran, elegantan, uglavnom u crnim odijelima i odan klasici i crno -bijelim kombinacijama. Kad bira sivo, Bardem voli odijevanje ton u ton kao i sjajno -mat kombinacije.

Privatno,  kad je daleko od promocija i formalnih prilika, Bardem obožava  majice s kapuljačom ( hoodies) i traperice a voli i košulje te  najčešće bira prugaste.

U svoje odijevanje često unosi i dašak zabave, kombinirajući tamne blazere s jeansom i   užim, šarenim kravatama.

Često u ovoj kombinaciji nosi tenisice i svijetlu košulju, ležerno  preko hlača. Njegov urođeni sexappeal dodatno naglašava opuštenija frizura i trodnevna brada.

Iako se njegov modni stil na prvi pogled ne doima upečatljivim i značajnim, Bardem je uzor mnogim muškarcima kad je riječ o  odijevanju.

On je jedan od najboljih primjera da sexappeal i šarm uvijek izviru iznutra, što god odabrali i odijenuli te da i naizgled obični komadi i jednostavne modne kombinacije mogu djelovati atraktivno, kad se nose sa stavom.

[youtube id=”LEzXp8IjzZA” w=”480″]

Posted by on Jun 19 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA