Home » Marla, Modna fotografija » Marla is Marla is Marla

Marla is Marla is Marla

Jučerašnji dan mi je bio supernaporan, danas ležim u temperaturi. Izložba je napokon postavljena, uz stalnu zvonjavu telefona i trku po gradu a nakon što je i posljednji komad nakita stavljen u vitrinu, umalo mi je teško staklo, od umora, tresnulo na prste pa eto, Kontras, thx što brineš, ostadoh živa i cijela i ovaj put. 😉

Obavijest za sve zainteresirane, izložbu Marla nakita možete razgledati u prostoru galerije Ljudevit Šestić u Karlovcu, u Gradskoj knjižnici Ivan Goran Kovačić, u razdoblju od 04.01. – 18.01.2010.

Prodajna je a svi artikli se mogu nabaviti iza 18.01. na prodajnim mjestima: dizajnerski boutique Modni kutak, Preradovićeva 6 (kod Kupe) i u galeriji Mozaik, Korzo, Karlovac. Molim sve karlovčanke i karlovčane koji će slušati interview sa mnom u dnevniku Radio Karlovca da se ne uplaše mog ozbiljnog glasa i dođu na izložbu.

Naime, kako sam sinoć zbrisala u grad, nakon otvorenja, novinar me ulovio na handy pa me ispreskakao čak i meni neočekivanim pitanjima i snimio. Dočekah se i ovaj put na noge, mili moji blogeri ali možda na snimci ipak djelujem malo strogo.

No vi znate pravu istinu, Marla kad radi radi, kad tulumari, tulumari, nekad možda djeluje i bahato ali hoda kroz Blogerland i svoj život nasmijana, vedra i vesela, s dobrim namjerama. Danas presjek kolekcije Marla & Linea, odlične kombinacije Linea Exclusive večernjih haljina i mog nakita. Uživajte!

Posted by on Jan 5 . Filed under Marla, Modna fotografija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

2 Comments for “Marla is Marla is Marla”

  1. ja sam se vec uprpao od same najave. sva sreca da ne hvatam radio karlovac!

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA