Home » Kozmetika » Razmazite se!

Razmazite se!

Ako već ne provodite ovaj vikend na morskoj plaži, riječnoj ili uz neko jezero i bazen, sigurno ste dobili želju za kupanjem, oskudnijom odjećom te ovih dana donijeli odluku o hitnom beauty tretmanu koji će vaše tijelo pripremiti za boravak na suncu i ljetno razdoblje.

Koža treba disati, uredno se obnavljati tako da nikad ne zaboravite napraviti tjedni peeling cijelog tijela, koji će ukloniti odumrle stanice s njene površine. Mnogi portali i časopisi redovno obrađuju teme o njezi kože, možda već sve savjete znate i napamet ali nikad nije naodmet podsjetiti se…

Ako nemate naviku redovnog odlaska u kozmetički salon na razne beauty tretmane, odradite ih kod kuće! Koža će vam biti zahvalna.
Napravite peeling ispod tuša, dva do tri puta tjedno i vrlo brzo ćete uočiti  razliku. Koža će biti sjajnija, djelovati će čvršće i zdravije.

Nadlaktice u tanktop formi? Spremne za tanke bretelice?!? Također, prvo peeling na koži nadlaktica, potom losion za njegu, po mogućnosti neki sa shiitake ekstraktom, koji potiče kolagensku aktivnost. Kombinirati s vježbama, na fitnessu ili kod kuće.

Predivan dekolte? Grudi i dekolte trebaju svaki dan hladniji tuš kako bi koža na tom području bila čvršća i prokrvljenija. Da bi dekolte zasjao, odaberite nježni peeling namijenjen koži lica.Tretman završite njegujućim gelom, koji nanosite ujutro i navečer. Za finale, popravite držanje!

U posljednje vrijeme vrlo je popularno “sunce iz bočice”, selftanning kreme, koje često koriste i poznate žene, celebrityji. Zbog rasprava na temu o štetnosti ili ne solarija te izlaganja sunčevim zrakama, mnoge se žene odlučuju za “kozmetičko sunce”.
I ovdje je prije nanošenja kreme ili gela za samotamnjenje bitno napraviti peeling cijelog područja koje želite tretirati, naročito gležnjeva i koljena. Dlačice trebaju biti uklonjene a ukoliko imate osjetljivu kožu, bolje napravite pauzu između depilacije i peelinga, barem par sati kako ne bi došlo do infekcije.
Nanesite dovoljno kreme, suha područja na koži teže ju primaju pa često znaju nastati neestetske mrlje. Možete i pomiješati malo losiona za tijelo sa sredstvom za tamnjenje.

U borbi protiv neestetskih jastučića, celulita, par metoda! Dermatolozi i kozmetičari nude dva nova tretmana, Vela Shape II ( info: www.syneron.com), terapiju valovima ( www.awt-cellulite.de). U kućnom tretmanu, na raspolaganju vam je velika ponuda sredstava za uklanjanje celulitnih naslaga ali n ikad ne zaboravite, ta sredstva djeluju ali samo kad su kombinirana sa zdravom ishranom i vježbanjem!

Posted by on Jun 12 . Filed under Kozmetika. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA