Home » Stil » Ca(r)pe diem

Ca(r)pe diem

Sutra mi je radni dan, božićna euforija lagano jenjava, vrijeme je opet ćudljivo…dakle, opet toplu odjeću na sebe. Šetam tako svojim mislima, ispijajući usput popodnevnu kavicu i maštam, što sutra obući u grad.

Mislite si, bome Marla, nemaš ti pametnijeg posla  nego brinuti što ćeš obući…E, dragi moji, jadna bih ja bila kad svoj job ne bih prezentirala kako valja i svojim vanjskim izgledom (pored sposobnosti, naravno) kad ne bih ulijevala povjerenje kupcima i poslovnim partnerima.

The whole package, rekla bih ako me upitate što sve treba ženi da bi postigla što želi i pošteno uspjela u životu. Sutra ću naravno iskoristiti dan maksimalno kao i svaki put, obaviti sve što imam zacrtano a neću zaboraviti i kavicu baš nekako u ovo vrijeme, na mojoj omiljenoj lokaciji.

Sugeriram vam da i vi iskoristite svoj ponedjeljak, nasmijana lica pođete na posao i to dotjerani malo posebnije. Cape još nemam, imam nešto slično, zove se stola i moje je proizvodnje a idealna je poput capea da vas ugrije oko ramena i djeluje otmjeno.

No, imate li kakav cape u ormaru, izvucite ga, osvježite, ponesite i neki lijepi, ženstveni miris na sebi jer cape je popularan, o, itekako je popularan ove sezone!

Posted by on Dec 27 . Filed under Stil. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

3 Comments for “Ca(r)pe diem”

  1. Svidja mi se ; ovo, s bijelom “bordurom” djeluje osvježavajuće i elegantno

  2. ako nastavim ovako pratiti tvoj blog jos cu postati kompetentan sto se mode tice. to mi se do sada jos nikada nije dogodilo :-)))

  3. odlična karirana haljinica-košulja. platforme preko koljena u ovoj kombinaciji izgledaju baš moćno

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA