Home » Trendovi » U zavodljivom pokretu

U zavodljivom pokretu

Ove sezone, nakon dugotrajnih lanjskih izolacija i opreznih ostanaka kod kuće, ponovno se puno krećemo, družimo i u tome nas prate resice. Nosive su u svim formama, od extra dugih do mini forme, a svoje mjesto nalaze na raznim odjevnim predmetima, torbicama i obući.

Jednostavne forme mini i midi haljina resice čine atraktivnima

Maksi rese kao upečatljivi detalj obuće

Maksi rese na torbama razigrat će svaku modnu kombinaciju

Nema sumnje da su inspiracija ovosezonskog trenda Roaring Twenties. Resice su bile omiljeni deko element divljih dvadesetih godina prošloga stoljeća, a sto godina kasnije, služe kao snažan eye catcher u streetstyle outfitu.

Da su neki modeli s resama itekako nosivi, svakodnevno dokazuju influencerice, modne urednice i stilistice. Na Milanskom tjednu mode, Anna Dello Russo prezentirala je superatraktivne hlače s resama, potpisa Alberta Ferretti, u streetstyle verziji, uz jednostavan bijeli top, ogrlicu s medaljonom i sandale.

Leonie Hanne iste je hlače kombinirala s bijelim topom, bijelim dugim blazerom i prozirnim natikačama visokih potpetica.
Viđena je i u žutoj cjevastoj cocktail haljini s maksi resama koju je iskombinirala s blazerom i mules na visoku petu ( oboje Bottega Veneta).

Inspirirane dvadesetim godinama prošlog stoljeća, prisutne u modnim devedesetima i redizajnirane u 2020-ima – resice kao dodatak odjeći su bezvremenske i garancija da ćete svuda gdje ih nosite, ostaviti utisak.

Foto pinterest, Marla

Posted by on Jul 12 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2023 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA