Home » Slide, Trendovi » Brzo, lako, sa stilom: Slip haljina i strappy sandale

Brzo, lako, sa stilom: Slip haljina i strappy sandale

U punom zamahu ljeta, kada se temperature penju iznad 35 stupnjeva, koža žudi za jednostavnim i laganim modelima odjeće koji jamče ugodnost nošenja i lako kombiniranje.

Jedan od najpopularnijih, ženstvenih basica je slip haljina, koja već nekoliko sezona šarmira u streetstyle varijanti na ulicama i društvenim mrežama, a ove sezone traži neke nove, još zanimljivije modne detalje i inovativnije varijante nošenja.

Jednobojne slip haljine su svestrane, možete ih nositi na razne načine i kombinirati s modnim dodacima raznih stilova. Naginjete li klasici, najviše se isplati investirati u model kremaste nijanse, koji je nosiv samostalno ili u kombinaciji s atraktivnim remenom beige nijanse, zlatne kopče i privjesnog lančića. U ovu meku i stylish kombinaciju, lijepo će se uklopiti sandale s remenčićima i bucket torba s makrame detaljima te elegantne hoop naušnice zlatnog tona i drveno prstenje.

Ne volite li slip haljine satenskog sjaja i smatrate da vam ne pristaje njihova forma, ali ipak simpatizirate slip naramenice, isprobajte ležerniju kombinaciju slip topa animal uzorka, bermuda ili chinosica, koje će u outfit unijeti dašak safari avnature.
Slip haljine traže minimalistički styling, brzo se stilizirajku uz dodatak strappy sandala. Decentni modeli slip haljina, bez rasporka, uz blazer su nosivi čak u ured. Što dalje od layering nakita i cipela na vezanje jer ovdje vrijedi manje je više!

foto pinterest, vlasništvo stilista

Posted by on Jul 27 . Filed under Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA