Home » Trendovi » Ljeto 2021 u zagrljaju bandana printa

Ljeto 2021 u zagrljaju bandana printa

U jeku pandemije i otežanih putovanja, pođite na jedno modno,inspirirano orijentom. Zavirite u čudesni svijet bogatih paisley printeva, pomiješanih sa ženstvenim i uzbudljivim krojevima 70-ih.

Indijski i perzijski korijeni paisley printa i njegovi šareni uzorci uvijenih listića, inspiracija su brojnim dizajnerima kroz čitavu povijest mode, a tijekom sedamdesetih godina prošlog stoljeća, postali su simbol hippie movementa. Dio su bogatog bandana accessoirea pa se često spominju i kao njegov sinonim. Paisley se nakon burnih sedamdesetih, vratio u velikom stilu ranih 2000ih, a s obzirom na rezultate pretraživanja u proteklih nekoliko godina, najavljen je kao veliki trend ljeta 2021.

Bandana-paisley uzorak biraju dame nesputanog duha, koje svojem stilu žele dodati dašak cool i bohemian izričaja, koje prakticiraju nekonvencionalni životni stil i avanturizam, a najradije borave u društvu istomišljenika.

Zavodljivi spoj bandana printa i neck holder haljine
Posted by on Jul 18 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2023 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA