Home » Trendovi » Style termometar: Umjesto sunca

Style termometar: Umjesto sunca

Tko voli, kad se za jesenskih dana pritaji sunce iza oblaka, čak na nekoliko dana? Oblačno razdoblje vrlo često u mnogih budi lošije raspoloženje, koje je ipak moguće popraviti, uz pomoć intenzivnijih boja i tropic uzoraka. Možda vam se čine neprimjerenima za jesensko razdoblje, ali jedni i drugi podsjećaju na bezbrižne ljetne dane, godišnje odmore i obilje sunca. Upotrijebite li tropic printeve tek kao detalj vrpce za kosu ili torbice, izvrsno će se stopiti s ostatkom jesenskog stylinga.

Ove sezone i dalje su moderni ženstveni krojevi s obiljem volana i bijele gležnjače, koje se ističu bademastim vrhom i geometrijskom potpeticom.
Na fotografijama su proizvodi: haljina Marla, vrpce za kosu Accessories, booties Zara, torbica David Jones, parfem Happy Juice by Douglas, ruž Vice by Urban Decay. spray za lice i tijelo Aveo, parfem Zara Summer.

Želim vam ugodan nastavak tjedna!
Nives

Posted by on Oct 16 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA