Home » Trendovi » Style termometar: Umjesto sunca

Style termometar: Umjesto sunca

Tko voli, kad se za jesenskih dana pritaji sunce iza oblaka, čak na nekoliko dana? Oblačno razdoblje vrlo često u mnogih budi lošije raspoloženje, koje je ipak moguće popraviti, uz pomoć intenzivnijih boja i tropic uzoraka. Možda vam se čine neprimjerenima za jesensko razdoblje, ali jedni i drugi podsjećaju na bezbrižne ljetne dane, godišnje odmore i obilje sunca. Upotrijebite li tropic printeve tek kao detalj vrpce za kosu ili torbice, izvrsno će se stopiti s ostatkom jesenskog stylinga.

Ove sezone i dalje su moderni ženstveni krojevi s obiljem volana i bijele gležnjače, koje se ističu bademastim vrhom i geometrijskom potpeticom.
Na fotografijama su proizvodi: haljina Marla, vrpce za kosu Accessories, booties Zara, torbica David Jones, parfem Happy Juice by Douglas, ruž Vice by Urban Decay. spray za lice i tijelo Aveo, parfem Zara Summer.

Želim vam ugodan nastavak tjedna!
Nives

Posted by on Oct 16 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA