Home » Trendovi » Koje rublje ispod dubokog V izreza?

Koje rublje ispod dubokog V izreza?

Nosite li XL V- neck top? Ove sezone je IN! Bluze dubokog V izreza vežu se u čvor na prednjici, a ponekad dolaze s preklopom, cut out rukavima ili V izrezom na leđima. Ponuda takvih modela je vrlo velika, možete birati između jednobojnih, višebojnih, cvjetnog i kariranog uzorka, modela s metaliziranim vlaknima, glatkih i mat površina i dr.

Duboki V izrez i rukavi cutout forme u modelu by Rejina Pyo

Volite li i haljine, bluzice, kombinezone dubokih proreza na prednjici, vjerojatno imate strah da vam nešto ne izviri i da publici ne pokažete previše dekoltea. Iz tog razloga na tržištu je prisutan zaista veliki izbor grudnjaka koji poštuju vašu privatnost, ne djeluju vulgarno i suviše vidljivo.

Duboki V izrez traži specifične forme grudnjaka. Znate li koje su to?

Odjeća dubokog vratnog izreza nije samo za žene manjih grudi, privlačno će u odgovarajućem grudnjaku djelovati i grudi većih dimenzija. Vrpca donjeg ruba grudnjaka za odjeću dubokog vratnog izreza, šira je i niže položena, kao i most između košarica, a stabilnost konstrukcije pomaže i umetnuta žica.
Ann Summers lingerie nudi puno modela grudnjaka za duboki dekolte. Košarice su pojačane žicom, a most između njih je produbljen, tako da bez straha možete nositi dublje forme bluza i topića, a da pritom iz njih ne proviruje donje rublje.

Da sve odlično izgleda u odjeći dubokog dekoltea brine Wonderbra “Perfect Plunge”

Još jedan model grudnjaka koji odlično služi kod dubljeg dekoltea odjeće je triangle forma, koja se preporučuje za grudi manje veličine.

View this post on Instagram

New Basics Collection. #Beyourself

A post shared by OYSHO (@oysho) on

Posted by on Jul 26 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA