Home » Trendovi » Style termometar: Tropski styling za tropske vrućine

Style termometar: Tropski styling za tropske vrućine

Kako se nosite s tropskim vrućinama, koje su ovih dana zahvatile kontinentalne krajeve zemlje? Radi lakše podnošljivosti sparine i visokih celzijusa u zraku, nosite laganu, prozračnu odjeću, koja koži daje da diše.
U tome će pomoći slip haljine, koje lepršaju na vjetru i pri hodu, a naročito one koje otkrivaju puno gole kože.
Ova je haljina zamišljena upravo za vruće ljetne dane, druženja i izlaske s partnerom i prijateljima na cocktail, u lounge bar i club.
Iako neke žene plaši njen kroj, koji otkriva čitava leđa i sideboob, nema razloga za strah, dovoljno je upotrijebiti samoljepivi grudnjak ili silikonske “nipple covers”. Duge naramenice i mrežasti detalj na prednjici stoje čvrsto, a mogu se i namjestiti po želji.
Uz haljinu sam kombinirala dva modela sandala, jedne sprijeda zatvorene i s dugim vrpcama, druge s tankim remenčićima koji se prepliću po čitavoj prednjici. Tu su i ružičasta sjenila, trio rumenilo i naveliko hvaljen spray za fiksiranje make upa te svježi miris, koji će razbistriti misli na visokim temperaturama.

Na fotografijama su proizvodi: haljina Marla, cipele s vrpcama Roberto, sandale s remenčićima Roberto, torba David Jones, samoljepivi grudnjak Tezenis, parfem Zara 8.0, Vichy Liftaktiv puder u nijansama 25 i 35, Urban Decay Naked Cherry paleta sjenila, Urban Decay All Nighter spray za fiksiranje make upa, Urban Decay Subversion primer za trepavice, Urban Decay maskara Perversion, Urban Decay razor sharp liner i trio rumenilo Art Deco.

Želim vam lijepi provod!
Nives

Posted by on Jul 25 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA