Home » Trendovi » Style termometar: Tropski styling za tropske vrućine

Style termometar: Tropski styling za tropske vrućine

Kako se nosite s tropskim vrućinama, koje su ovih dana zahvatile kontinentalne krajeve zemlje? Radi lakše podnošljivosti sparine i visokih celzijusa u zraku, nosite laganu, prozračnu odjeću, koja koži daje da diše.
U tome će pomoći slip haljine, koje lepršaju na vjetru i pri hodu, a naročito one koje otkrivaju puno gole kože.
Ova je haljina zamišljena upravo za vruće ljetne dane, druženja i izlaske s partnerom i prijateljima na cocktail, u lounge bar i club.
Iako neke žene plaši njen kroj, koji otkriva čitava leđa i sideboob, nema razloga za strah, dovoljno je upotrijebiti samoljepivi grudnjak ili silikonske “nipple covers”. Duge naramenice i mrežasti detalj na prednjici stoje čvrsto, a mogu se i namjestiti po želji.
Uz haljinu sam kombinirala dva modela sandala, jedne sprijeda zatvorene i s dugim vrpcama, druge s tankim remenčićima koji se prepliću po čitavoj prednjici. Tu su i ružičasta sjenila, trio rumenilo i naveliko hvaljen spray za fiksiranje make upa te svježi miris, koji će razbistriti misli na visokim temperaturama.

Na fotografijama su proizvodi: haljina Marla, cipele s vrpcama Roberto, sandale s remenčićima Roberto, torba David Jones, samoljepivi grudnjak Tezenis, parfem Zara 8.0, Vichy Liftaktiv puder u nijansama 25 i 35, Urban Decay Naked Cherry paleta sjenila, Urban Decay All Nighter spray za fiksiranje make upa, Urban Decay Subversion primer za trepavice, Urban Decay maskara Perversion, Urban Decay razor sharp liner i trio rumenilo Art Deco.

Želim vam lijepi provod!
Nives

Posted by on Jul 25 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA