Home » Trendovi » Proizvodi o kojima se ove sezone priča u modnim krugovima 2. dio

Proizvodi o kojima se ove sezone priča u modnim krugovima 2. dio

Ann Sophie von Bülow, autorica Kyoto Tango narukvica, bila je fascinirana radom Eileen Gray, slavne irske arhitektice i dizajnerice namještaja, prilikom rada na projektu o irskoj arhitekturi na jugu Francuske. Dizajnerica je citirala lakirane drvene zastore i namještaj Eileen Gray, kao inspiraciju za svoj nakit.
Kolekcija je nastala i pod snažnim utjecajem japanskog tekstila i afričkog posuđa pa su narukvice colorblocking spoj svih navedenih faktora.

View this post on Instagram

Boo Hoo, edition DA DA.

A post shared by K Y O T O T A N G O (@kyototango) on

Rei Yoon Hongmi pokrenuo je svoj brend obuće 2010. u Seulu. Klasične forme obuće su u njegovoj dizajnerskoj izvedbi izuzetno dotjerane atraktivnim detaljima. U kolekcijama nalazimo modele iz raznih vrsta materijala poput kože, samta i pliša.

Torba o kojoj se puno priča u modnim krugovima, izrađena je iz proštepanog satena s Gancini printom, a potpisuje ju Salvatore Ferragamo.

Accessoire o kojemu se ove sezone priča u modnim krugovima su blistave mules posute štrasom by Amina Muaddi. Jordansko – rumunjska dizajnerica je svoj brand plasirala putem društvenih mreža i ostvarila fantastičan kontakt sa svojim kupcima, točno na način kako je i željela. Flirty i playful obuća, izrađena iz modernih materijala pretežno jakih boja, prepoznatljiva je izdaleka, zahvaljujuć tipičnoj geometrijskoj potpetici.

View this post on Instagram

My sunshine shoes

A post shared by AMINA MUADDI 🧚🏽‍♀️ (@aminamuaddi) on

Amina Muaddi sandale s gliterima i skulpturalnom potpeticom izvrsno funkcioniraju uz odjeću s puno volumena.

Posted by on Jul 8 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA