Home » Trendovi » Proizvodi o kojima se ove sezone priča u modnim krugovima 2. dio

Proizvodi o kojima se ove sezone priča u modnim krugovima 2. dio

Ann Sophie von Bülow, autorica Kyoto Tango narukvica, bila je fascinirana radom Eileen Gray, slavne irske arhitektice i dizajnerice namještaja, prilikom rada na projektu o irskoj arhitekturi na jugu Francuske. Dizajnerica je citirala lakirane drvene zastore i namještaj Eileen Gray, kao inspiraciju za svoj nakit.
Kolekcija je nastala i pod snažnim utjecajem japanskog tekstila i afričkog posuđa pa su narukvice colorblocking spoj svih navedenih faktora.

View this post on Instagram

Boo Hoo, edition DA DA.

A post shared by K Y O T O T A N G O (@kyototango) on

Rei Yoon Hongmi pokrenuo je svoj brend obuće 2010. u Seulu. Klasične forme obuće su u njegovoj dizajnerskoj izvedbi izuzetno dotjerane atraktivnim detaljima. U kolekcijama nalazimo modele iz raznih vrsta materijala poput kože, samta i pliša.

Torba o kojoj se puno priča u modnim krugovima, izrađena je iz proštepanog satena s Gancini printom, a potpisuje ju Salvatore Ferragamo.

Accessoire o kojemu se ove sezone priča u modnim krugovima su blistave mules posute štrasom by Amina Muaddi. Jordansko – rumunjska dizajnerica je svoj brand plasirala putem društvenih mreža i ostvarila fantastičan kontakt sa svojim kupcima, točno na način kako je i željela. Flirty i playful obuća, izrađena iz modernih materijala pretežno jakih boja, prepoznatljiva je izdaleka, zahvaljujuć tipičnoj geometrijskoj potpetici.

View this post on Instagram

My sunshine shoes

A post shared by AMINA MUADDI 🧚🏽‍♀️ (@aminamuaddi) on

Amina Muaddi sandale s gliterima i skulpturalnom potpeticom izvrsno funkcioniraju uz odjeću s puno volumena.

Posted by on Jul 8 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA