Home » Trendovi » Style termometar: Svestranost bijelog jeansa

Style termometar: Svestranost bijelog jeansa

Bez bijelog, tanjeg jeansa, ne može mi proći ljeto, a najmiliji mi je onaj cjevastih, nešto dužih nogavica, prikladan za igre formom. Naime, nogavice bijelog jeansa volim podvrnuti i otkriti gležnjeve, za vrlo velikih vrućina, ali i spustiti preko visokih potpetica, za elegantniji dojam.
Nakon otkrića Mangovog Alice modela, prije nekoliko sezona, nisam isprobavala nove modele bijelog jeansa. Oduševila me njegova kvaliteta i ugodnost pri nošenju. Jedini nedostatak mu je forma sniženog struka pa nije najbolje rješenje za dame koje žele da su im obline i viškovi uvijek uredno pospremljeni u odjeću.

Uz bijeli jeans pristaje sve iz ormara, a najljepši i najnosiviji dodatak su mu svilene bluze i svileni topići elegantne forme.
Ovaj put, spojila sam bijeli jeans sa svilenim topom cvjetnog uzorka, američkog rukava, na vezanje oko vrata.
Od make upa uz ovaj urbani, nosivi spoj, koji je prigodan za poslovne aktivnosti i ured, predlažem nježne tonove na licu i boju ciklame na noktima.
Neka cijela modna priča, kojoj je inspiracija bijeli jeans, djeluje što svježije i elegantnije, a lice pritom što zdravije i prirodnije.

Na fotografijama: Svileni top Marla, jeans Mango, Urban Decay korektor Naked skin, pumps Roberto, Art Deco Mineral Powder Foundation loose powder, stick za konturiranje Maybelline, lak za nokte O. P. I.

Lijepi pozdrav!

Nives

Posted by on Jun 5 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA