Home » Trendovi » Metallic look u dnevnoj akciji

Metallic look u dnevnoj akciji


Ništa tako ne privlači pažnju i nije tako ugodno nositi poput dobrog outfita. Ovogodišnji streetstyle pun je trendovskih, sezonskih komada, u koje se ušuljao i poneki komad iz prošle sezone. Ovaj put su to metalizirani odjevni predmeti, srebrne boje. Neki su outfiti toliko dobri i nosivi u dnevnim aktivnostima, da ih se isplati ponoviti ili barem, nadahnuti njima za kreiranje vlastitog looka.

Kako u svom srebrnom stylingu ne biste djelovali kao astronaut ili pečeni krumpir u šetnji, bitno je uz srebrne odjevne predmete birati materijale koji se s njima najbolje slažu.
Među njima su meka pletiva, koja u spoju sa srebrnim odjevnim predmetom odlično funkcioniraju i daju dobar kontrast. Robusnija odjeća uz srebrne odjevne predmete pristaje bolje od elegantne jer umanjuje slavljenički efekt.

Super cool djeluju srebrne hlače šire forme, a posebno su zanimljive trapezice. Osim što garantiraju atraktivnost, ugodnije su za nošenje na nešto većim temperaturama tokom dana.Stilistica Justine Lee, jedna je od streetstylerica čiji su stylinzi impresivni, a posebno kad u njih unese malo ekstravagancije. Justine ima puno mašte i modne hrabrosti pa je hlače srebrne boje, metalic efekta, spojila s bijelim oversized puloverom i Dr Martens čizmama. Kako bi dodala malo boje i vedrine u outfit, odabrala je četvrtastu torbu žućkastog tona s metalnom srebrnom kopčom.

Ovom looku odlično pristaju još neki modni detalji, poput četvrtastih sunčanih naočala i naušnica u formi školjke, s dodanim perlama raznih formi, kakve nudi Etro.

View this post on Instagram

Fierce stripes for your wild side.

A post shared by & Other Stories (@andotherstories) on

Bijeli oversized pulover, kakav nosi Justine Lee, nudi &Other Stories, a hlače metalizirane srebrne površine i kožne hlače srebrne boje, nudi veći broj dizajnerskih kuća, od kojih se ističu modeli potpisa Sandro i Iro.
U nastavku, još nekoliko styling ideja kao inspiracija.

Posted by on Jun 4 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA