Home » Trendovi » Metallic look u dnevnoj akciji

Metallic look u dnevnoj akciji


Ništa tako ne privlači pažnju i nije tako ugodno nositi poput dobrog outfita. Ovogodišnji streetstyle pun je trendovskih, sezonskih komada, u koje se ušuljao i poneki komad iz prošle sezone. Ovaj put su to metalizirani odjevni predmeti, srebrne boje. Neki su outfiti toliko dobri i nosivi u dnevnim aktivnostima, da ih se isplati ponoviti ili barem, nadahnuti njima za kreiranje vlastitog looka.

Kako u svom srebrnom stylingu ne biste djelovali kao astronaut ili pečeni krumpir u šetnji, bitno je uz srebrne odjevne predmete birati materijale koji se s njima najbolje slažu.
Među njima su meka pletiva, koja u spoju sa srebrnim odjevnim predmetom odlično funkcioniraju i daju dobar kontrast. Robusnija odjeća uz srebrne odjevne predmete pristaje bolje od elegantne jer umanjuje slavljenički efekt.

Super cool djeluju srebrne hlače šire forme, a posebno su zanimljive trapezice. Osim što garantiraju atraktivnost, ugodnije su za nošenje na nešto većim temperaturama tokom dana.Stilistica Justine Lee, jedna je od streetstylerica čiji su stylinzi impresivni, a posebno kad u njih unese malo ekstravagancije. Justine ima puno mašte i modne hrabrosti pa je hlače srebrne boje, metalic efekta, spojila s bijelim oversized puloverom i Dr Martens čizmama. Kako bi dodala malo boje i vedrine u outfit, odabrala je četvrtastu torbu žućkastog tona s metalnom srebrnom kopčom.

Ovom looku odlično pristaju još neki modni detalji, poput četvrtastih sunčanih naočala i naušnica u formi školjke, s dodanim perlama raznih formi, kakve nudi Etro.

View this post on Instagram

Fierce stripes for your wild side.

A post shared by & Other Stories (@andotherstories) on

Bijeli oversized pulover, kakav nosi Justine Lee, nudi &Other Stories, a hlače metalizirane srebrne površine i kožne hlače srebrne boje, nudi veći broj dizajnerskih kuća, od kojih se ističu modeli potpisa Sandro i Iro.
U nastavku, još nekoliko styling ideja kao inspiracija.

Posted by on Jun 4 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA