Home » Trendovi » Par iz snova: Creole zlatnog tona

Par iz snova: Creole zlatnog tona

Još jedan od moćnih parova iz snova, trendy naušnica i ruževa su tzv hoop earrings, za koje se smatra da su jedan od najstarijih modnih dodataka u povijesti. Model datira unatrag 3,200 godina iz Izraela. Ovaj klasični komad nakita nikad ne izlazi iz mode, a primijećen je u mnogim kolekcijama tekuće zimske i nadolazeće proljetne sezone.

Ove sezone, bilježimo veliki povratak trenda hoop naušnica, koji se veže uz revival devedesetih godina prošlog stoljeća, kada su bile izuzetno popularne. Novi modeli su još krupniji i izrađeni iz 18-karatnog ružičastog zlata, a kako bi look bio vintage kompletan, dodaje im se narančasta nijansa ruža, poput Estee Lauder Pure Color Envy Lustre No7 Hot Chilis.

 

Essential V iz mesinga, jedan su od trendovskih modela creola s posebnijim detaljima, koje daju tzv. easy glamour, oplemenjuju jednostavniji outfit, ali ga pritom ne preopterećuju.

 

Posted by on Jan 14 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA