Home » Trendovi » Par iz snova: Creole zlatnog tona

Par iz snova: Creole zlatnog tona

Još jedan od moćnih parova iz snova, trendy naušnica i ruževa su tzv hoop earrings, za koje se smatra da su jedan od najstarijih modnih dodataka u povijesti. Model datira unatrag 3,200 godina iz Izraela. Ovaj klasični komad nakita nikad ne izlazi iz mode, a primijećen je u mnogim kolekcijama tekuće zimske i nadolazeće proljetne sezone.

Ove sezone, bilježimo veliki povratak trenda hoop naušnica, koji se veže uz revival devedesetih godina prošlog stoljeća, kada su bile izuzetno popularne. Novi modeli su još krupniji i izrađeni iz 18-karatnog ružičastog zlata, a kako bi look bio vintage kompletan, dodaje im se narančasta nijansa ruža, poput Estee Lauder Pure Color Envy Lustre No7 Hot Chilis.

 

Essential V iz mesinga, jedan su od trendovskih modela creola s posebnijim detaljima, koje daju tzv. easy glamour, oplemenjuju jednostavniji outfit, ali ga pritom ne preopterećuju.

 

Posted by on Jan 14 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA