Home » Trendovi » Streetstyle voli atraktivne i rizične modne kombinacije

Streetstyle voli atraktivne i rizične modne kombinacije

Mislite li da bijele hlače širih nogavica ne spadaju u jesensko razdoblje? Kožne natikače još manje? Ulice svjetskih metropola šalju sasvim drugu informaciju. Štoviše, spajaju čak i one, u društvu omražene komade, poput gustih dokoljenki s uzorkom i kožnih sandala.

 

 

Kao basic obično služi fake shearling jakna, toplog smeđeg tona, na koju se nadovezuje styling sačinjen od pamučne beige majice i bijelih hlača. Što dulje nogavice, to bolje, tako da otkrivaju tek vrh stopala. Ispod njih se nose omražene sandale, u inat, društvu i godišnjem dobu.

No ipak, ovaj styling prikladan je samo za područja s temperaturno ugodnom i suhom jeseni. Za hladnija područja, s ponekim padavinama, sandale se zamjenjuju gležnjačama bijele boje, s kaubojskom petom. Za živost stylinga dobro je dodati i malo boje, npr žuti ruksak, a za večernje prigode majicu zamijeniti svilenom bluzom bakrenog tona i nešto zaltnog nakita.

 

 

Posted by on Nov 16 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA