Home » Trendovi » Streetstyle voli atraktivne i rizične modne kombinacije

Streetstyle voli atraktivne i rizične modne kombinacije

Mislite li da bijele hlače širih nogavica ne spadaju u jesensko razdoblje? Kožne natikače još manje? Ulice svjetskih metropola šalju sasvim drugu informaciju. Štoviše, spajaju čak i one, u društvu omražene komade, poput gustih dokoljenki s uzorkom i kožnih sandala.

 

 

Kao basic obično služi fake shearling jakna, toplog smeđeg tona, na koju se nadovezuje styling sačinjen od pamučne beige majice i bijelih hlača. Što dulje nogavice, to bolje, tako da otkrivaju tek vrh stopala. Ispod njih se nose omražene sandale, u inat, društvu i godišnjem dobu.

No ipak, ovaj styling prikladan je samo za područja s temperaturno ugodnom i suhom jeseni. Za hladnija područja, s ponekim padavinama, sandale se zamjenjuju gležnjačama bijele boje, s kaubojskom petom. Za živost stylinga dobro je dodati i malo boje, npr žuti ruksak, a za večernje prigode majicu zamijeniti svilenom bluzom bakrenog tona i nešto zaltnog nakita.

 

 

Posted by on Nov 16 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA