Home » Inspiracija » Inspirirajte se stilom Nicole Adler

Inspirirajte se stilom Nicole Adler

Nicole Adler je izdavačica city vodiča za žene “For women only” za područje Munchena, Beča, Hamburga, Berlina i uskoro, Zuricha. Već nekoliko godina je samozaposlena i radi u home officeu, a od nje žene mogu puno naučiti o modnom i stilu života.

Već od ranog jutra je dotjerana, našminkana i u zanimljivom outfitu, bez obzira što svoje dnevne poslovne obaveze ne obavlja u centru grada, već iz ureda u svom domu. Jedina razlika je u obući, kod kuće ne nosi visoke potpetice. Navika dotjerivanja i za home office jako joj je bitna jer se na taj način osjeća potpuno predanom svom poslu.

Voli dobro krojene bluze i klasični jeans, a vlastiti stil definira kao mix modernog i sportskog, sa twistom. Taj stil je edgy i ženstven, prema potrebi, a baza mu je monokromna. To postiže biranjem dizajnerskih komada potpisa Petar Petrov, Martin Margiela, Vetements i Balenciaga.

 

foto pinterest,  c/o Vienna

Posted by on Aug 2 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA