Home » Inspiracija » Inspirirajte se stilom Nicole Adler

Inspirirajte se stilom Nicole Adler

Nicole Adler je izdavačica city vodiča za žene “For women only” za područje Munchena, Beča, Hamburga, Berlina i uskoro, Zuricha. Već nekoliko godina je samozaposlena i radi u home officeu, a od nje žene mogu puno naučiti o modnom i stilu života.

Već od ranog jutra je dotjerana, našminkana i u zanimljivom outfitu, bez obzira što svoje dnevne poslovne obaveze ne obavlja u centru grada, već iz ureda u svom domu. Jedina razlika je u obući, kod kuće ne nosi visoke potpetice. Navika dotjerivanja i za home office jako joj je bitna jer se na taj način osjeća potpuno predanom svom poslu.

Voli dobro krojene bluze i klasični jeans, a vlastiti stil definira kao mix modernog i sportskog, sa twistom. Taj stil je edgy i ženstven, prema potrebi, a baza mu je monokromna. To postiže biranjem dizajnerskih komada potpisa Petar Petrov, Martin Margiela, Vetements i Balenciaga.

 

foto pinterest,  c/o Vienna

Posted by on Aug 2 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA