Home » Trendovi » Čari gradskog ružičnjaka u kreacijama Dolce Gabbana

Čari gradskog ružičnjaka u kreacijama Dolce Gabbana

🌹 #DGMercerst #dglovesnewyork Ph @simbarashecha

A post shared by Charlotte Groeneveld (@thefashionguitar) on

Da li bi nosili cvjetni kombinezon, po uzoru na Charlotte Groeneveld, popularnu modnu blogericu, koja je odabrala ovaj iz proljetne kolekcije Dolce Gabbana?

Ovaj dvojac ne odvaja se od floralnog uzorka, koji osim u toploj sezoni, predlaže i u jesenskoj kolekciji, kao allover look. Uz razigrane cvjetne uzorke, pripazite na accessoire i obuću, koji trebaju ostati nenametljivi, neutralnih ili zlatnih tonova. Nemate li ruže u vrtu, krupni floralni motivi na ulicama, dočarat će efekt gradskog ružičnjaka.

Niste li za smjeli spoj kombinezona i xxl floralnog printa, birajte ove sezone haljine s volanima, romantičnog i boho vibea, poput modela iz jesensko-zimske kolekcije Dolce Gabbana, koji je odabrala glumica Emilia Clarke, a za glamurozni večernji izlazak, možete sličnu haljinu upotpuniti metalic cipelama s remenčićem i mini torbicom blistave površine.

❤️❤️❤️

A post shared by Harley Viera-Newton (@harleyvnewton) on

foto Fashion Sizzle

Posted by on Jul 4 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA