Home » Trendovi » Čari gradskog ružičnjaka u kreacijama Dolce Gabbana

Čari gradskog ružičnjaka u kreacijama Dolce Gabbana

🌹 #DGMercerst #dglovesnewyork Ph @simbarashecha

A post shared by Charlotte Groeneveld (@thefashionguitar) on

Da li bi nosili cvjetni kombinezon, po uzoru na Charlotte Groeneveld, popularnu modnu blogericu, koja je odabrala ovaj iz proljetne kolekcije Dolce Gabbana?

Ovaj dvojac ne odvaja se od floralnog uzorka, koji osim u toploj sezoni, predlaže i u jesenskoj kolekciji, kao allover look. Uz razigrane cvjetne uzorke, pripazite na accessoire i obuću, koji trebaju ostati nenametljivi, neutralnih ili zlatnih tonova. Nemate li ruže u vrtu, krupni floralni motivi na ulicama, dočarat će efekt gradskog ružičnjaka.

Niste li za smjeli spoj kombinezona i xxl floralnog printa, birajte ove sezone haljine s volanima, romantičnog i boho vibea, poput modela iz jesensko-zimske kolekcije Dolce Gabbana, koji je odabrala glumica Emilia Clarke, a za glamurozni večernji izlazak, možete sličnu haljinu upotpuniti metalic cipelama s remenčićem i mini torbicom blistave površine.

❤️❤️❤️

A post shared by Harley Viera-Newton (@harleyvnewton) on

foto Fashion Sizzle

Posted by on Jul 4 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA