Home » Trendovi » Pitanje stila: Statement naušnice

Pitanje stila: Statement naušnice

Still holding onto summer at #nyfw 📸 @cris.fragkou 🇱🇷❤️

A post shared by yasminsewell (@yasminsewell) on

Sjajan stil ne znači odmah i brdo utrošenog novca na izgled. Štoviše, neke od najbolje odjevenih žena u svijetu,  imaju osjećaj za dobar ulov nekog odjevnog komada ili accessoirea, po smiješno niskim cijenama. Uglavnom se radi o komadima koje ostali zaobilaze u širokom luku u trgovinama, pa isti završe na jako velikom sniženju.
Najpoznatije modne urednice vole jednako komade od nekoliko eura do dvjesto eura vrijednosti. Njima je bitno da im se uklapaju u modnu temu, koju su odlučile nositi za neku prigodu.

Yasmin Sewell, na funkciji je vice presidenta stila i kreative pri farfetch.com i obožava XL naušnice. Ima ih vrlo mnogo i smatra kako su odličan dodatak svakom looku, koji želite istaknuti i učiniti vrlo atraktivnim.  Uz casual look, Yasmin nosi statement naušnice, često u bojama i geometrijskih formi, a uz svaki look bira komade, neovisno o njihovoj vrijednosti, koji odlično prate uzorke i forme odjevnih predmeta i obuće.

Olive earrings with this old thing @pippaholt 🇬🇷#pippaholtkaftans

A post shared by yasminsewell (@yasminsewell) on

 

Posted by on Jun 11 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA