Home » Trendovi » Pitanje stila: Statement naušnice

Pitanje stila: Statement naušnice

Still holding onto summer at #nyfw 📸 @cris.fragkou 🇱🇷❤️

A post shared by yasminsewell (@yasminsewell) on

Sjajan stil ne znači odmah i brdo utrošenog novca na izgled. Štoviše, neke od najbolje odjevenih žena u svijetu,  imaju osjećaj za dobar ulov nekog odjevnog komada ili accessoirea, po smiješno niskim cijenama. Uglavnom se radi o komadima koje ostali zaobilaze u širokom luku u trgovinama, pa isti završe na jako velikom sniženju.
Najpoznatije modne urednice vole jednako komade od nekoliko eura do dvjesto eura vrijednosti. Njima je bitno da im se uklapaju u modnu temu, koju su odlučile nositi za neku prigodu.

Yasmin Sewell, na funkciji je vice presidenta stila i kreative pri farfetch.com i obožava XL naušnice. Ima ih vrlo mnogo i smatra kako su odličan dodatak svakom looku, koji želite istaknuti i učiniti vrlo atraktivnim.  Uz casual look, Yasmin nosi statement naušnice, često u bojama i geometrijskih formi, a uz svaki look bira komade, neovisno o njihovoj vrijednosti, koji odlično prate uzorke i forme odjevnih predmeta i obuće.

Olive earrings with this old thing @pippaholt 🇬🇷#pippaholtkaftans

A post shared by yasminsewell (@yasminsewell) on

 

Posted by on Jun 11 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA