Home » Inspiracija » Leo uzorak inspirira i podiže modnu temperaturu

Leo uzorak inspirira i podiže modnu temperaturu


Kako nositi jedan trend na nekoliko načina i pritom izgledati stylish, čak i superstylish? Detalji čine razliku i mogu sasvim izmijeniti dojam, sniziti i povisiti modnu temperaturu.

…ich liebe den Leotrend… Leo Love🐆♥️…happy saturday 🎉🙋

A post shared by schokoladenjahre by bibi horst (@schokoladenjahre.blog) on

U kombinaciji bluze leo uzorka, tamnog jeansa i gležnjača leo uzorka izgledat ćete stylish, no vaš look postat će još zabavniji, ako pustite mašti na volju. Poigrati se možete basic komadom poput T shirta s logom i suknje leo uzorka  te od istih komada krenuti u kreaciju zabavnog looka. Slijedite forme  i uzorke s printa, odaberite accessoire koji ih prati po temi, linijama i bojama. To može biti bucket bag leo uzorka i naočale leo okvira, a čitav styling smirite jednostavnim beige gležnjačama pune pete i dodajte nešto nakita neutralnog tona. Za plemenitiji izgled stylinga možete dodati naušnice viseće, okrugle forme i užu narukvicu zlaćanog tona.

Volite li haljine, odaberite onu leo uzorka, dodajte joj sandale s remenčićima istog uzorka te manju torbicu ili clutch u istim bojama. Previše šarenila razbit će ubacivanje crvene i to kao accessoire – soknice koje se nose u kombinaciji sa sandalama. Odvažne dame koje vole modne eksperimente, složit će se da je zadnja kombinacija super cool i superstylish odgovor na temu leo uzorka.

Posted by on May 15 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2020 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA