Home » Inspiracija » Leo uzorak inspirira i podiže modnu temperaturu

Leo uzorak inspirira i podiže modnu temperaturu


Kako nositi jedan trend na nekoliko načina i pritom izgledati stylish, čak i superstylish? Detalji čine razliku i mogu sasvim izmijeniti dojam, sniziti i povisiti modnu temperaturu.

…ich liebe den Leotrend… Leo Love🐆♥️…happy saturday 🎉🙋

A post shared by schokoladenjahre by bibi horst (@schokoladenjahre.blog) on

U kombinaciji bluze leo uzorka, tamnog jeansa i gležnjača leo uzorka izgledat ćete stylish, no vaš look postat će još zabavniji, ako pustite mašti na volju. Poigrati se možete basic komadom poput T shirta s logom i suknje leo uzorka  te od istih komada krenuti u kreaciju zabavnog looka. Slijedite forme  i uzorke s printa, odaberite accessoire koji ih prati po temi, linijama i bojama. To može biti bucket bag leo uzorka i naočale leo okvira, a čitav styling smirite jednostavnim beige gležnjačama pune pete i dodajte nešto nakita neutralnog tona. Za plemenitiji izgled stylinga možete dodati naušnice viseće, okrugle forme i užu narukvicu zlaćanog tona.

Volite li haljine, odaberite onu leo uzorka, dodajte joj sandale s remenčićima istog uzorka te manju torbicu ili clutch u istim bojama. Previše šarenila razbit će ubacivanje crvene i to kao accessoire – soknice koje se nose u kombinaciji sa sandalama. Odvažne dame koje vole modne eksperimente, složit će se da je zadnja kombinacija super cool i superstylish odgovor na temu leo uzorka.

Posted by on May 15 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA