Home » Trendovi » Moderne i uvijek nosive – torbe s lancem

Moderne i uvijek nosive – torbe s lancem

Francuskinje ih obožavaju, a razlog je taj, da torbice s lancem djeluju istovremeno elegantno i ležerno, prilagodljivo svakom outfitu. Ponekad imaju naglašen cool faktor, posebno one s dodacima nitni i ostalih metalnih ukrasa, a ponekad odišu girly šarmom, ako su pastelnih tonova i s vezenim detaljima.

Zbog njihove svestranosti i ljupkog dizajna, lako se u njih zaljubiti i prisvojiti barem jedan model, a sretnice u svom vlasništvu ove sezone imaju one potpisa Tommy Hilfiger, Longchamp, Tory Burch, Furla, Bulgari, Guess Luxe, Diesel.

 

Osim dugog lanca, koji služi kao remen, zajednički su ovim torbicama i neki elementi te vrsta materijala. Sve imaju formu male kovčeg torbe s poklopcem i ukrasnu kopču na prednjici, zlaćanog tona. Dolaze u raznim kombinacijama kože, uzoraka i boja, a Metropolis Fantasia od Furle ističe se  motivom poluspektra.

@Furla #MetropolisFantasia 🌈

A post shared by Влада Власова (@vlasova.man.and.woman.style) on


Elegantna i svevremenska, klasična kombinacija crne i bijele kože, čini monokromni crossbag  prilagodljivim intenzivnim tonovima odjeće, dok onaj izrađen iz čvrstog pletiva stylingu daje neizostavni boho vibe.

 

 

Angel @mateiak wearing the Bella bag in honey 🍯 #frachella #honey

A post shared by FRACHELLA (@frachella) on

 

Posted by on May 10 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2020 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA