Home » Trendovi » Moderne i uvijek nosive – torbe s lancem

Moderne i uvijek nosive – torbe s lancem

Francuskinje ih obožavaju, a razlog je taj, da torbice s lancem djeluju istovremeno elegantno i ležerno, prilagodljivo svakom outfitu. Ponekad imaju naglašen cool faktor, posebno one s dodacima nitni i ostalih metalnih ukrasa, a ponekad odišu girly šarmom, ako su pastelnih tonova i s vezenim detaljima.

Zbog njihove svestranosti i ljupkog dizajna, lako se u njih zaljubiti i prisvojiti barem jedan model, a sretnice u svom vlasništvu ove sezone imaju one potpisa Tommy Hilfiger, Longchamp, Tory Burch, Furla, Bulgari, Guess Luxe, Diesel.

 

Osim dugog lanca, koji služi kao remen, zajednički su ovim torbicama i neki elementi te vrsta materijala. Sve imaju formu male kovčeg torbe s poklopcem i ukrasnu kopču na prednjici, zlaćanog tona. Dolaze u raznim kombinacijama kože, uzoraka i boja, a Metropolis Fantasia od Furle ističe se  motivom poluspektra.

@Furla #MetropolisFantasia 🌈

A post shared by Влада Власова (@vlasova.man.and.woman.style) on


Elegantna i svevremenska, klasična kombinacija crne i bijele kože, čini monokromni crossbag  prilagodljivim intenzivnim tonovima odjeće, dok onaj izrađen iz čvrstog pletiva stylingu daje neizostavni boho vibe.

 

 

Angel @mateiak wearing the Bella bag in honey 🍯 #frachella #honey

A post shared by FRACHELLA (@frachella) on

 

Posted by on May 10 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA