Home » Trendovi » Lila groznica

Lila groznica

Može kao total look, a može i kao detalj, no ove proljetne sezone ljubičasta bi se trebala naći u vašoj garderobi, ako želite pratiti sveprisutni trend. Ljubičice cvatu i na ulicama svjestkih metropola, u više tonova, a jedan od najomiljenijih, mnogim blogericama i influencericama je lila.

Lila je idealan izbor, ako ste se već zasitili pink tona i njemu je odlična alternativa. Ne djeluje pretajanstveno i ozbiljno poput dubokog ljubičastog tona pa je nosivija u dnevnim prigodama. Dobro pristaje ženama raznih boja kose, prilagodljiva je i nosiva uz razne vrste accessoirea. Odlično joj pristaju crna boja i prozirni accessoire.

Romantic ruffles: spotlight on our Jade clutch. #MichaelKors

A post shared by Michael Kors (@michaelkors) on

Lila ton posebno će zavoljeti žene svjetlijeg tena jer djeluje nježno i ženstveno, a dobro izgleda u kombinaciji s crnom, bijelom i sivom. Tamnijem tenu odlično pristaje nijansa mauve i tamnoljubičasta, koja se dobro slaže s kontrastnim bojama crvenom, žutom i svijetloplavom, čineći s njima zanimljive colorblocking kombinacije.

Posted by on Apr 14 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA