Home » Trendovi » Lila groznica

Lila groznica

Može kao total look, a može i kao detalj, no ove proljetne sezone ljubičasta bi se trebala naći u vašoj garderobi, ako želite pratiti sveprisutni trend. Ljubičice cvatu i na ulicama svjestkih metropola, u više tonova, a jedan od najomiljenijih, mnogim blogericama i influencericama je lila.

Lila je idealan izbor, ako ste se već zasitili pink tona i njemu je odlična alternativa. Ne djeluje pretajanstveno i ozbiljno poput dubokog ljubičastog tona pa je nosivija u dnevnim prigodama. Dobro pristaje ženama raznih boja kose, prilagodljiva je i nosiva uz razne vrste accessoirea. Odlično joj pristaju crna boja i prozirni accessoire.

Romantic ruffles: spotlight on our Jade clutch. #MichaelKors

A post shared by Michael Kors (@michaelkors) on

Lila ton posebno će zavoljeti žene svjetlijeg tena jer djeluje nježno i ženstveno, a dobro izgleda u kombinaciji s crnom, bijelom i sivom. Tamnijem tenu odlično pristaje nijansa mauve i tamnoljubičasta, koja se dobro slaže s kontrastnim bojama crvenom, žutom i svijetloplavom, čineći s njima zanimljive colorblocking kombinacije.

Posted by on Apr 14 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA