Home » Trendovi » Povratak hita devedesetih: Bodysuit

Povratak hita devedesetih: Bodysuit


Na bini su jedan od omiljenih komada odjeće za nastupe, naročito kod pop zvijezda, a u dnevnoj verziji svaki jeans look uz njih s lakoćom postaje sexy.

U novoj toploj sezoni, nosit ćemo bodyje svih boja, a dolaze u izvedbi iz tila, jerseya, čipke i pliša. Svojim formama, uzorcima i detaljima neodoljivo podsjećaju na modno razdoblje devedesetih, a od vlasnice traže dobru figuru, vitkost i samouvjerenost.

Za hladnijih dana, body je odličan dodatak puloveru i košulji,a instantno čini androgine komade poput jeansa i širokih hlača ženstvenima. Za toplo ljeto, neki dizajneri, popzt Veronique Leroy,  predlažu bodyje jakih boja, s krupnim detaljima poput logo printa, ovalnog izreza i duljine rukava do lakta. Ovi bodyji nose se ispod prozirnih haljina i kaftana, a često i u kombinaciji sa maxi suknjom istog uzorka, pri čemu zamjenjuju T shirt uske forme.

Posted by on Mar 6 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA