Home » Trendovi » Povratak hita devedesetih: Bodysuit

Povratak hita devedesetih: Bodysuit


Na bini su jedan od omiljenih komada odjeće za nastupe, naročito kod pop zvijezda, a u dnevnoj verziji svaki jeans look uz njih s lakoćom postaje sexy.

U novoj toploj sezoni, nosit ćemo bodyje svih boja, a dolaze u izvedbi iz tila, jerseya, čipke i pliša. Svojim formama, uzorcima i detaljima neodoljivo podsjećaju na modno razdoblje devedesetih, a od vlasnice traže dobru figuru, vitkost i samouvjerenost.

Za hladnijih dana, body je odličan dodatak puloveru i košulji,a instantno čini androgine komade poput jeansa i širokih hlača ženstvenima. Za toplo ljeto, neki dizajneri, popzt Veronique Leroy,  predlažu bodyje jakih boja, s krupnim detaljima poput logo printa, ovalnog izreza i duljine rukava do lakta. Ovi bodyji nose se ispod prozirnih haljina i kaftana, a često i u kombinaciji sa maxi suknjom istog uzorka, pri čemu zamjenjuju T shirt uske forme.

Posted by on Mar 6 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA