Home » Trendovi » Gojzerice u gradu? Da, u stylish verziji!

Gojzerice u gradu? Da, u stylish verziji!


Krajem veljače, taman kad smo se ponadali toplijim danima i ljepšem vremenu, iznenadio je snijeg, a u nekim krajevima je potpuno zatrpao prometnice, pješačke staze i ugrozio gležnjeve pa se tako idealnom obućom čine hiking boots i sve vrste gležnjača sličnih po formi.

Tople i udobne hiking boots osiguravaju gležnjevima i stopalima sve što im treba za hladnih zimskih dana u hladnim i snježnim uvjetima, a novi modeli daleko su od klasičnih gojzerica i nadmeću se stilom i bojama. Mnoge su blogerice – influencerice dokazale da hiking boots mogu biti izvrstan dodatak stylingu, sastavljenom  iz ženstvenih komada.
Kada treba zadovoljiti uvjete poput visine i komfora, hiking boots su česti izbor  visokih žena, koje se tada ne osjećaju previsokima u svojoj obući, a pritom vole puno pješačiti.

Ova obuća izvrsna je za hodanje gradom, ali i za slobodno vrijeme i večernje šetnje s kućnim ljubimcem – psom i potpuno istiskuje visoke skater tenisice, koje inače viđamo na blogericama do dugo u zimu. Nije ni čudo – hiking boots pobjeđuju vlagu, lokve, visok snijeg, poledicu i sol. Prikladne su i za uredske poslove jer dobro pristaju uz skinny jeans, jednostavne bluze ili haljine dugih rukava, preko kojih se nosi bomber jakna ili kaput.
Kad zima stisne i ulicama vlada poledica i bljuzga, a ne želite se odreći atraktivnog outfita, hiking boots su odlično stylish rješenje!

Snow day style in our new Sandy Wedge. #SORELstyle | Photo: @jaglever

A post shared by SOREL (@sorelfootwear) on

Posted by on Feb 23 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA