Home » Trendovi » Gojzerice u gradu? Da, u stylish verziji!

Gojzerice u gradu? Da, u stylish verziji!


Krajem veljače, taman kad smo se ponadali toplijim danima i ljepšem vremenu, iznenadio je snijeg, a u nekim krajevima je potpuno zatrpao prometnice, pješačke staze i ugrozio gležnjeve pa se tako idealnom obućom čine hiking boots i sve vrste gležnjača sličnih po formi.

Tople i udobne hiking boots osiguravaju gležnjevima i stopalima sve što im treba za hladnih zimskih dana u hladnim i snježnim uvjetima, a novi modeli daleko su od klasičnih gojzerica i nadmeću se stilom i bojama. Mnoge su blogerice – influencerice dokazale da hiking boots mogu biti izvrstan dodatak stylingu, sastavljenom  iz ženstvenih komada.
Kada treba zadovoljiti uvjete poput visine i komfora, hiking boots su česti izbor  visokih žena, koje se tada ne osjećaju previsokima u svojoj obući, a pritom vole puno pješačiti.

Ova obuća izvrsna je za hodanje gradom, ali i za slobodno vrijeme i večernje šetnje s kućnim ljubimcem – psom i potpuno istiskuje visoke skater tenisice, koje inače viđamo na blogericama do dugo u zimu. Nije ni čudo – hiking boots pobjeđuju vlagu, lokve, visok snijeg, poledicu i sol. Prikladne su i za uredske poslove jer dobro pristaju uz skinny jeans, jednostavne bluze ili haljine dugih rukava, preko kojih se nosi bomber jakna ili kaput.
Kad zima stisne i ulicama vlada poledica i bljuzga, a ne želite se odreći atraktivnog outfita, hiking boots su odlično stylish rješenje!

Snow day style in our new Sandy Wedge. #SORELstyle | Photo: @jaglever

A post shared by SOREL (@sorelfootwear) on

Posted by on Feb 23 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2020 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA