Home » Trendovi » Stirrup hlače nisu samo za najhrabrije!

Stirrup hlače nisu samo za najhrabrije!

Perks of a shoot: Freebies 😊 @houseoflancry #MayaDress #supportmodestdesign

A post shared by Adi Heyman (@adiheyman) on

Lani ih je malo tko želio vidjeti na ulici, smatrane su staromodnima, dosadnima, a sad su vrlo tražene. Stirrup hlače izašle su iz okvira modnog bloganja, streetstylea i prihvaćene su od sve većeg broja “običnih” žena, koje nisu ovisnice o trendu i bave se drugim djelatnostima. Razlog za takav interes je njihova svestranost, udobnost, jednostavnost primjene i kombiniranja.
Ove hlače, često spominjane i kao Steghose (njem. )  u novoj sezoni ponovno doživljavaju comeback. Odlično se slažu uz nešto finije, elegantne odjevne predmete poput pulovera, cardigana, kaputa, ali i s casual i sporty komadima odjeće, s logo printom, poput gornjeg dijela trenirke, hoodica.

Blogerica Adi Heyman pokazala je čak nekoliko načina kako ih nositi, a jedan od njih je mix stilova – kombinacija sweatshirta Vetements i eye catcher neon pumps potpisa Christian Louboutin.
Dodatak smeđe torbe s poklopcem, pojačava tonsku usklađenost outfita.

Am warm 🐉

A post shared by Adi Heyman (@adiheyman) on

Posted by on Feb 18 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA