Home » Trendovi » Stirrup hlače nisu samo za najhrabrije!

Stirrup hlače nisu samo za najhrabrije!

Perks of a shoot: Freebies 😊 @houseoflancry #MayaDress #supportmodestdesign

A post shared by Adi Heyman (@adiheyman) on

Lani ih je malo tko želio vidjeti na ulici, smatrane su staromodnima, dosadnima, a sad su vrlo tražene. Stirrup hlače izašle su iz okvira modnog bloganja, streetstylea i prihvaćene su od sve većeg broja “običnih” žena, koje nisu ovisnice o trendu i bave se drugim djelatnostima. Razlog za takav interes je njihova svestranost, udobnost, jednostavnost primjene i kombiniranja.
Ove hlače, često spominjane i kao Steghose (njem. )  u novoj sezoni ponovno doživljavaju comeback. Odlično se slažu uz nešto finije, elegantne odjevne predmete poput pulovera, cardigana, kaputa, ali i s casual i sporty komadima odjeće, s logo printom, poput gornjeg dijela trenirke, hoodica.

Blogerica Adi Heyman pokazala je čak nekoliko načina kako ih nositi, a jedan od njih je mix stilova – kombinacija sweatshirta Vetements i eye catcher neon pumps potpisa Christian Louboutin.
Dodatak smeđe torbe s poklopcem, pojačava tonsku usklađenost outfita.

Am warm 🐉

A post shared by Adi Heyman (@adiheyman) on

Posted by on Feb 18 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA