Home » Inspiracija » Cvijeće kao dio lifestylea: Blooming.hr

Cvijeće kao dio lifestylea: Blooming.hr

Svježi, zapanjujući cvjetni aranžmani i buketi koji odgovaraju svakom trenutku, s besplatnom dostavom u Zagrebu isti dan? O da! Jedna od vodećih zagrebačkih online cvjećarnica ima jednostavan, brz webshop i sigurno plaćanje. Kada smo prvi put ugledali savršeno cvijeće u predivnoj ambalaži, koje je stiglo s adrese blooming.hr, zaljubili smo se na prvi pogled. Od tada, Blooming je naša omiljena destinacija, kad je u pitanju darivanje sebe i voljenih osoba, a sviđa nam se i što prvi u Hrvatskoj nudi dostavu rezanog cvijeća na bunt (5/10/25 stabiljki) po povoljnim cijenama. To je izvrsno rješenje za sve koji vole cvijeće, ali ipak nisu obožavatelji buketa ili većih cvjetnih aranžmana, Na taj način je dekorativni dio u potpunosti prepušten Vašoj mašti.

Blooming na engleskom znači cvjetanje te je naš brand poznat po tome što dostavljamo cvijeće u pupoljcima, kako bi što duže trajalo u toplini Vašeg doma.“, otkrili su nam u ovoj divnoj cvjećarni, koja je povodom Valentinova čitateljima whattafashion.com i svojim fanovima, pripremila giveaway. U njemu možete osvojiti zumbul u dekorativnom kavezu, koji će biti predivan dodatak Vašem domu.

Zumbul u kavezu je odlična dekoracija za svaki dom. Porijeklo zumbula (lat. Hyacinthus) je južno-zapadna Azija, a dolazi u Europu već u 16 stoljeću. Postoje dvije vrste zumbula: rimski zumbul (lat. Hyacinthus orientalis albulus) koje ima rjeđe cvjetove i ima intenzivniji miris, a može bit u bijeloj, ružičastoj i plavo-ljubičastoj boji. Nizozemski zumbul (lat. Hyacinthus orientalis) koji ima gušče zbijene cvjetove i ima slabiji miris, te može biti u bijeloj, krem, rozoj, crvenoj i ljubičastoj boji. Da bi cvijet zumbula što dulje potrajao, biljka ne bi trebala biti u previše toploj prostoriji, a kompost u koji je zasađena treba umjereno zalijevati pazeći pritom da se ne osuši.

Ovaj lijepi dar možete osvojiti na slijedeći način:
–  lajkajte stranicu Fb stranicu blooming.hr i Whatta Fashion
– u prostor za komentare na Instagramu i Fb-u Blooming-a ispod ovog članka upišite svoj odgovor na nagradno pitanje: ”Koje se ruže poklanjaju za Valentinovo?”
– igrajte se od 13. 2. – 20. 2. u 20 h
– dobitniku će stići dar direktno iz bloominga.

Sretno!

Posted by on Feb 16 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA