Home » Trendovi » Povratak Trucker jakne s dodatkom Teddy krzna

Povratak Trucker jakne s dodatkom Teddy krzna

Jeans jakne s dodatkom krzna vraćaju instantno u modno razdoblje 80-ih i ranih 90-ih, u kojemu su ih rado nosile zvijezde serija za mlade. Ponekad su u stylingu kombinirale po dvije različite vrste i obrade jeansa, a same jakne sadržavale su krznenu podstavu, najčešće iz tzv Teddy krzna.

Retro boom je s ovim modelima jeans jakni neizbježan – Trucker jakne s dodatkom Teddy krzna bude sjećanja na vlastitu mladost, omiljene serije i osvajaju fanove među novim generacijama. Odlično pristaju uz pulovere i dolčevite, a da bi vintage look 90-ih bio potpun, potrebno im je dodati i nešto nakita zlaćanog tona – najbolje naušnice s ringovima i četrvtaste sunčane naočale.

Možete ih nositi i za izlaske, uz prozirne topiće i haljine posute svjetlucavim kamenčićima i šljokicama, ponovno po uzoru na osamdesete i devedesete.
Najzanimljivije modele ovih jakni za tekuću sezonu ponudili su Only, Liu Jo i Levi’s, ali se u dizajnu jeans jakni s pomičnim krznenim kragnama okušao i mega popularni Ugg.

whowhatwear.com.au, urbanoutfitters.com

Posted by on Feb 12 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA