Home » Trendovi » Styling trikovima do novog lica beige kombinezona

Styling trikovima do novog lica beige kombinezona

Kombinezon beige nijanse odličan je basic za kreaciju proljetnog stylinga i svestrani komad, nosiv za razne dnevne prigode, uključujući i posao.  Dodatkom atraktivnih gornjih odjevnih predmeta, poput jakni i ogrtača različitog stila i forme, postaje komad prilagodljiv raznim stilskim izričajima. Na prednjici ima V izrez  i preko njega detalje koji su ručni rad u formi končane mreže nalik čipki, koja se nastavlja u području struka. Kroz mrežu je moguće provući  uži remen te podići cjelokupni styling na višu razinu. Ovim dodatkom postiže se tzv. casual appeal.
Niti jedan styling nije kompletan bez prikladne torbe, a u savršeni izbor uz kombinezon ubrajaju se modeli koji prate boju, forme odjeće i njenih detalja.

Sock-boot forma nastavlja svoj utjecaj na modnoj sceni, a uz ovaj model odlično pristaju modeli iz teksturiranog jerseya, za lakše prianjanje. Čizme sock efekta idealne su za tzv. tailored look, dovoljno udobne i atraktivne za sve dnevne aktivnosti, od ureda do večere. Možete ih nositi i u proljeće, za svježijih dana,  a kad zatopli, zamijeniti ih sandalama, koje formom prate uzorke s odjevnih predmeta.

Posted by on Feb 10 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA