Home » Trendovi » Kožne hlače šire forme ovosezonski su hit!

Kožne hlače šire forme ovosezonski su hit!

Jourdan Dunn primijećena je u onima potpisa Michael Kors, a Cara Delevingne u modelu metalic efekta, potpisa Chanel. Kožne hlače, koje biraju ove dame, sve su samo ne obične. Imaju formu boyfriend, baggy ili mummy jeansa, a nekad su stegnute u struku mašnom remena, izrađenog iz istog materijala.
Uz model maslinastog tona, Cara nosi remen  metalic zlatnog efekta i nešto nakita istog tona, a Jourdan je bluzu, hlače i pumps spojila u monokromatski outfit, odličan izbor za evente i večernji izlazak. Zbog elegantnog spoja crne i širih formi, njen look prigodan je i za dnevne aktivnosti, naročito na polju umjetnosti, mode, ljepote i dizajna.

Šire forme kožnih hlača postaju hit zahvaljujuć povratku modnih osamdesetih i komotnijim formama, koje odlično prikrivaju nedostatke ženske figure u području struka i bokova i pristaju raznim dobnim skupinama.

foto: celebritiesinleather.blogspot.hr, purepeople.com

Posted by on Jan 24 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA