Home » Trendovi » Kožne hlače šire forme ovosezonski su hit!

Kožne hlače šire forme ovosezonski su hit!

Jourdan Dunn primijećena je u onima potpisa Michael Kors, a Cara Delevingne u modelu metalic efekta, potpisa Chanel. Kožne hlače, koje biraju ove dame, sve su samo ne obične. Imaju formu boyfriend, baggy ili mummy jeansa, a nekad su stegnute u struku mašnom remena, izrađenog iz istog materijala.
Uz model maslinastog tona, Cara nosi remen  metalic zlatnog efekta i nešto nakita istog tona, a Jourdan je bluzu, hlače i pumps spojila u monokromatski outfit, odličan izbor za evente i večernji izlazak. Zbog elegantnog spoja crne i širih formi, njen look prigodan je i za dnevne aktivnosti, naročito na polju umjetnosti, mode, ljepote i dizajna.

Šire forme kožnih hlača postaju hit zahvaljujuć povratku modnih osamdesetih i komotnijim formama, koje odlično prikrivaju nedostatke ženske figure u području struka i bokova i pristaju raznim dobnim skupinama.

foto: celebritiesinleather.blogspot.hr, purepeople.com

Posted by on Jan 24 . Filed under Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA