Home » Savjeti, Trendovi » Nastavak slijedi

Nastavak slijedi

Neki ljetni odjevni komadi, koje ste možda nabavili na rasprodajama, prespavali su skoro cijelu zimu, a možda i više njih? Nema razloga da ih ne koristite i u hladnijem periodu godine.

Me]u takve komade ubrajaju se jakne i puloveri neon boja, lingerie haljine tzv. slip dresses, bijeli trench i mini suknje pastelnih tonova, s faldama.

Intenzivne boje ljeti izgledaju vrlo atraktivno na preplanuloj koži, a u kombinaciji s drugim intenzivnim bojama odjeće i accessoirea, čine vrlo zanimljiv multicolor look.
Zimi one ipak najbolje izgledaju kao dodatak stylingu, npr. u sporty varijanti neon žute jakne i krznenog prsluka crne boje, crnih hlača i booties tona ciklame.

Lingerie haljine neke neutralne nijanse, ljeti možete nositi uz fine sandale s remenčićima, zlaćanog tona, a preko njih kombinirati laganu bijelu vesticu na kopčanje. Zimi izgledaju zanimljivo preko tanje dolčevite ili bluze, a ispod baršunastog kaputa s uzorkom. Preko takvog kaputa možete staviti dva uža remena neutralne nijanse, a od obuće najbolje pristaju profinjeni modeli pumps.

Bijeli trench je ljeti zanimljiv uz lagane majice s printom i suknje u boji, ali zimi ga gotovo i ne viđamo na ulicama. Može se ipak iskoristiti i zimi i to za kreiranje vintage stylinga u stilu šezdesetih, naročito ako ima lakiranu površinu. U tom slučaju treba mu dodati pulover sitnog geometrijskog uzorka i visoke crne čizme ravnih potplati. Od dodataka pristajat će mu vintage rukavice zebra uzorka.

Mini suknje širokih faldi, iz kepera i pastelnog tona, odlično funkcioniraju u raznim ljetnim stylinzima, a zimi mogu poslužiti za kreiranje looka nadahnutog college stilom. Dovoljno je dodati crnu jaknu do struka, bijelu košulju i sve začiniti detaljima, poput karirane kravate, beige beretke i čarapa preko koljena. Od obuće uz ovaj look  najbolje pristaju crne cipele i gležnjače na vezanje.


foto: pinterest

Posted by on Jan 9 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA