Home » Savjeti, Trendovi » Volani za svaku figuru

Volani za svaku figuru

Malo žena ne voli volane, ženstveni detalj na bluzi, suknji ili haljini, ali ponekad griješe u izboru odjevnog predmeta s ovim detaljem, s obzirom na stas. Na haljinama i suknjama volani djeluju izuzetno šarmantno, zavodljivo, romantično, zaigrano i ženstveno, ali je potrebno pripaziti da ostatak modne kombinacije djeluje odraslo i da bude jednostavnijih geometrijskih linija.

 

Pressing pause | ELIE SAAB Ready-to-Wear Autumn Winter 2017-18 #PoetryInMotion

A post shared by ELIE SAAB (@eliesaabworld) on

Volani su već sami po sebi dovoljan detalj na odjevnom predmetu, stoga je potrebno pripaziti na nakit i accessoire, neka je vrlo decentnih formi i boja. Žene većih grudi trebaju pripaziti kod izbora volana na bluzama jer ih veliki volani na prednjici  još više ističu i brzo upadaju u oči.

U slučaju da imate problem s punom figurom, dobro je birati haljine asimetričnih formi i asimetrično postavljenih volana, koji se spuštaju prednjicom haljine. Bogati volani na suknjama, naročito onima pencil kroja, dobro će pristajati vitkim ženama, a onima punijeg stasa, s manjim volanom postavljenim asimetrično i po čitavoj dužini suknje.

 

Winter days by the sea | ELIE SAAB Ready-to-Wear Autumn Winter 2017-18 for @ellerussia

A post shared by ELIE SAAB (@eliesaabworld) on

 

Posted by on Jan 2 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA