Home » Savjeti, Trendovi » Isprobajte curry i crvene tonove, po uzoru na Yoyo Cao

Isprobajte curry i crvene tonove, po uzoru na Yoyo Cao

Clearly obsessed with corduroy and @thevolon's Cube chain 🐿 Photo by @danrobertsstudio

A post shared by YOYO CAO (@yoyokulala) on

Curry i ciglasti tonovi od glave do pete ili uz smeđe i beige – poznato, ali što kažete na kombinaciju curry tona i vatreno crvene? Intenzivni tonovi crvene izvrstan su lijek protiv tmurnih jesenskih i zimskih dana. Dizajneri su jedinstveni – ove hladne sezone sve je u crvenoj boji, a osim odjeće, crvenih je tonova i accessoire. „Flame Scarlet“ i „Grenadine“ su najzastupljeniji tonovi crvene, a slijede ih ton zrele trešnje i narančastocrveni te sve njihove kombinacije.

 

I'll have a trunk to go please @moynat 💼

A post shared by YOYO CAO (@yoyokulala) on

Kako je ove sezone naročito popularan colorblocking, crveni tonovi kombiniraju se s ostalim toplim bojama, a ponekad sa curry i smeđim tonovima, čime se postiže zreo stylish dojam. Kako bi kombinacija djelovala što usklađenije, elegantnije, dodaje se jedan komad accessoirea s uzorkom, najčešće šal, koji sadrži tonove s odjeće i torba smeđe, neutralne  nijanse, koja smiruje ukupni dojam.

 

foto: WhoWhatWear

Posted by on Dec 12 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA