Home » Savjeti, Trendovi » We like…Luisa Cerano Fall/Winter 2017/18

We like…Luisa Cerano Fall/Winter 2017/18

Ready for fall. 🍁With our velvet shirts in warm, tumeric tones. #luisacerano #spicelady

A post shared by LUISA CERANO (@luisacerano_official) on

Baršun je divan izbor za odjevne predmete u hladnim mjesecima, kojima bez obzira na formu, uvijek daje dašak glamoura i profinjene ženstvenosti. Tunike, majice, haljine i suknje iz baršuna, griju i maze kožu, a na njih se možete osloniti svih onih dana, kad vam treba puno pažnje i ugode.
Luisa Cerano ove je sezone baršunu dala posebno mjesto u svojoj nosivoj, ženstvenoj i vrlo glamuroznoj kolekciji, inspiriranoj sedamdesetima i pričom s gradskog, modnog asfalta.

U prvom dijelu kolekcije, “Urban Jungle”, zastupljeni su neodoljivi odjevni predmeti iz baršuna, u tonovima začina i tropskog bilja, dopunjeni  ostalim plemenitim materijalima poput svile, krzna i vunenih štofova. U kombinaciji stilova, ženstvenog i sporstkog, puloverima iz mohera dodane su aplikacije iz brokata, a onima sporty forme i s colorblocking prugama, detalji poput našivenih crvenih džepova i srebrnih šljokica.

Sporty style susreće elegantni casual i u kombinaciji svilene točkaste bluze i antracit jogging hlača, a bogate  proštepane sportske jakne blistaju u elegantnim, brončanim tonovima.

Drugi dio kolekcije naziva”Fancy Luxury” uvodi nas u svijet glamurozne nježnosti, gdje se na odjevnim predmetima ističu mašne iz brokata i grafički, cvjetni uzorci, jednostavne forme i blistavost zlatnog lamea.
Finoća i odvažnost, osjećaju se unutar cijele kolekcije, a prate ih pročišćene linije i modni dodaci izrađeni iz plemenitih materijala.

 

Posted by on Nov 17 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA