Home » Savjeti, Trendovi » We like…Luisa Cerano Fall/Winter 2017/18

We like…Luisa Cerano Fall/Winter 2017/18

Ready for fall. 🍁With our velvet shirts in warm, tumeric tones. #luisacerano #spicelady

A post shared by LUISA CERANO (@luisacerano_official) on

Baršun je divan izbor za odjevne predmete u hladnim mjesecima, kojima bez obzira na formu, uvijek daje dašak glamoura i profinjene ženstvenosti. Tunike, majice, haljine i suknje iz baršuna, griju i maze kožu, a na njih se možete osloniti svih onih dana, kad vam treba puno pažnje i ugode.
Luisa Cerano ove je sezone baršunu dala posebno mjesto u svojoj nosivoj, ženstvenoj i vrlo glamuroznoj kolekciji, inspiriranoj sedamdesetima i pričom s gradskog, modnog asfalta.

U prvom dijelu kolekcije, “Urban Jungle”, zastupljeni su neodoljivi odjevni predmeti iz baršuna, u tonovima začina i tropskog bilja, dopunjeni  ostalim plemenitim materijalima poput svile, krzna i vunenih štofova. U kombinaciji stilova, ženstvenog i sporstkog, puloverima iz mohera dodane su aplikacije iz brokata, a onima sporty forme i s colorblocking prugama, detalji poput našivenih crvenih džepova i srebrnih šljokica.

Sporty style susreće elegantni casual i u kombinaciji svilene točkaste bluze i antracit jogging hlača, a bogate  proštepane sportske jakne blistaju u elegantnim, brončanim tonovima.

Drugi dio kolekcije naziva”Fancy Luxury” uvodi nas u svijet glamurozne nježnosti, gdje se na odjevnim predmetima ističu mašne iz brokata i grafički, cvjetni uzorci, jednostavne forme i blistavost zlatnog lamea.
Finoća i odvažnost, osjećaju se unutar cijele kolekcije, a prate ih pročišćene linije i modni dodaci izrađeni iz plemenitih materijala.

 

Posted by on Nov 17 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2020 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA