Home » Accessories, Savjeti, Trendovi » Unusual, crazy shape accessoire – veseli dodatak jesenskom i zimskom stylingu

Unusual, crazy shape accessoire – veseli dodatak jesenskom i zimskom stylingu

… unleashed … #thombrowne #tbss18 resort 2018 model: #aidablue

A post shared by Thom Browne (@thombrowneny) on

Kad se moda shvaća kao umjetnost i njenom biti smatra pomicanje granica, nastaju atraktivni komadi odjeće i accessoirea, koji prkose trendovima i pravilima. Omiljeni modeli torbi streetstyle scene ponekad nisu funkcionalni, barem ne toliko da su u stanju primiti veću količinu ženskih sitnica, ali definitivno su snažni eye catcheri, koji outfit podižu na novi level.

Crazy shape accessoire – torbice za koje su dizajneri inspiraciju potražili u svakodnevnim upotrebnim predmetima poput vintage telefona, ruževa, čaša za koktele, tegli za cvijeće, bočica parfema, kanti za otpatke, daljinskih upravljača, ali i voću, školjkama i kornetima sa sladolednim kuglicama, srećemo i ove hladne sezone, na ulici.
Dok je Valentino Resort 2017 kolekcija, kožnatim lišćem u formi privjeska, krasila narančaste torbe, iduća Resort kolekcija 2018 by Thom Browne, najavljuje inspiraciju životinjskim svijetom, točnije kućnim ljubimcima. Hermes torbe također imaju formu inspiriranu životinjama – u ovom slučaju konjima, podsjećajući na baštinu kuće.

Chanel, Cushnie et Ochs, Dolce & Gabbana, Eudon Choi, Gabriela Hearst, Kate Spade, Loewe, Manish Arora, Moschino, Thom Browne samo su neka od imena koja i u hladnoj sezoni nude torbice zabavnih formi, čija originalnost i neponovljivost ističu outfite.

Posted by on Oct 5 . Filed under Accessories, Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA