Home » Accessories, Savjeti, Trendovi » Unusual, crazy shape accessoire – veseli dodatak jesenskom i zimskom stylingu

Unusual, crazy shape accessoire – veseli dodatak jesenskom i zimskom stylingu

… unleashed … #thombrowne #tbss18 resort 2018 model: #aidablue

A post shared by Thom Browne (@thombrowneny) on

Kad se moda shvaća kao umjetnost i njenom biti smatra pomicanje granica, nastaju atraktivni komadi odjeće i accessoirea, koji prkose trendovima i pravilima. Omiljeni modeli torbi streetstyle scene ponekad nisu funkcionalni, barem ne toliko da su u stanju primiti veću količinu ženskih sitnica, ali definitivno su snažni eye catcheri, koji outfit podižu na novi level.

Crazy shape accessoire – torbice za koje su dizajneri inspiraciju potražili u svakodnevnim upotrebnim predmetima poput vintage telefona, ruževa, čaša za koktele, tegli za cvijeće, bočica parfema, kanti za otpatke, daljinskih upravljača, ali i voću, školjkama i kornetima sa sladolednim kuglicama, srećemo i ove hladne sezone, na ulici.
Dok je Valentino Resort 2017 kolekcija, kožnatim lišćem u formi privjeska, krasila narančaste torbe, iduća Resort kolekcija 2018 by Thom Browne, najavljuje inspiraciju životinjskim svijetom, točnije kućnim ljubimcima. Hermes torbe također imaju formu inspiriranu životinjama – u ovom slučaju konjima, podsjećajući na baštinu kuće.

Chanel, Cushnie et Ochs, Dolce & Gabbana, Eudon Choi, Gabriela Hearst, Kate Spade, Loewe, Manish Arora, Moschino, Thom Browne samo su neka od imena koja i u hladnoj sezoni nude torbice zabavnih formi, čija originalnost i neponovljivost ističu outfite.

Posted by on Oct 5 . Filed under Accessories, Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2020 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA