Home » Savjeti, Slide, Trendovi » Punk lives – sexy, edgy, cool, žive u streetstylinzima

Punk lives – sexy, edgy, cool, žive u streetstylinzima

Pink i plavi printevi, tunika preko tamnih hlača i kožni rukavi bez nastavka za prste; karirane suknjice, dvoredno remenje s nitnama, krupnim kopčama i lancem, uz bodyje na vezanje, jakne leo uzorka i lakirane over the knees čizme te kožni korzeti i hlačice uz široko remenje, lakirane leggings, kitten heels gležnjače; mrežaste žute čarape krupnih otvora uz mini metalic suknje s natpisima, blazere s nitnama, bijele gležnjače…mogli bismo tako nabrajati u nedogled.
Punk i dalje živi na ulicama, a ove sezone posebno, no dobio je svoju poliranu verziju. To znači da su punkom inspirirani komadi bolje kvalitete, još maštovitijih formi i detalja, pa su tako na tržištu prisutne i karirane bluze i torbe iz velura (Coccinelle, Emporio Armani), razne verzije kožnih gležnjača biker stila, karirane sandale s platformama (Miu Miu), široko remenje s vrpcama ( Asos) i nakit a iz kože i zakovica (Rockstud by Valentino Garavani), prstenje by Bottega Veneta, naušnice s nitnama by Isabel Marant).

Carola C Bernard voli punk izričaj u svojim streetstylinzima, koji su sexy, edgy, cool, a na njenom instagram profilu možete pronaći puno inspirativnih stylinga, koji vam mogu poslužiti kao ideja za dnevne outfite.

Posted by on Sep 29 . Filed under Savjeti, Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2020 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA