Home » Savjeti, Slide, Trendovi » Punk lives – sexy, edgy, cool, žive u streetstylinzima

Punk lives – sexy, edgy, cool, žive u streetstylinzima

Pink i plavi printevi, tunika preko tamnih hlača i kožni rukavi bez nastavka za prste; karirane suknjice, dvoredno remenje s nitnama, krupnim kopčama i lancem, uz bodyje na vezanje, jakne leo uzorka i lakirane over the knees čizme te kožni korzeti i hlačice uz široko remenje, lakirane leggings, kitten heels gležnjače; mrežaste žute čarape krupnih otvora uz mini metalic suknje s natpisima, blazere s nitnama, bijele gležnjače…mogli bismo tako nabrajati u nedogled.
Punk i dalje živi na ulicama, a ove sezone posebno, no dobio je svoju poliranu verziju. To znači da su punkom inspirirani komadi bolje kvalitete, još maštovitijih formi i detalja, pa su tako na tržištu prisutne i karirane bluze i torbe iz velura (Coccinelle, Emporio Armani), razne verzije kožnih gležnjača biker stila, karirane sandale s platformama (Miu Miu), široko remenje s vrpcama ( Asos) i nakit a iz kože i zakovica (Rockstud by Valentino Garavani), prstenje by Bottega Veneta, naušnice s nitnama by Isabel Marant).

Carola C Bernard voli punk izričaj u svojim streetstylinzima, koji su sexy, edgy, cool, a na njenom instagram profilu možete pronaći puno inspirativnih stylinga, koji vam mogu poslužiti kao ideja za dnevne outfite.

Posted by on Sep 29 . Filed under Savjeti, Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA