Home » Savjeti, Trendovi » Hit jesenski blazeri: bijeli i crveni, s dvorednim kopčanjem

Hit jesenski blazeri: bijeli i crveni, s dvorednim kopčanjem

#LFW 🇬🇧🇬🇧 #twiceblessedtravels #TwiceBlessed #ootd #fashionweek #fashion

A post shared by Bec + Marissa Karagiorgos (@twiceblessed_) on

Blogerica Thassia Naves kombinira bijeli blazer dvorednog kopčanja by Stella McCartney s ljubičastom colorblocking haljinom by Skazi i svjetlucavim flatformama, a svemu dodaje crvenu torbu. Influencerica Caro Daur viđena je u bijelom blazeru s metalic dugmadi by Balmain, a streetstyle zvijezda Beth Levis u crvenom by Acne studios, koji je iskombinirala s Peter Pilotto colorblocking suknjom i slingback sandalama by Valentino.

Puno je ove sezone zaljubljenica u crvene i bijele blazere, a neke od njih su Bec i Marissa Karagiorgos, čije odlične stylinge možete pronaći na instagram profilu @twiceblessed_.
Trend blazeri inspirirani su osamdesetima i devedesetima, a ponekad imaju i dugmad u formi zvjezdica.

Volite li snažne kontraste, kombinirajte ih uz crvene i bijele bluze i topove grafičkih printeva, Od accessoirea pristaju im četvrtaste torbe – uz bijeli blazer najčešće se kombinira crvena, a uz crveni crna torbica s poklopcem i metalnom kopčom.
Ove sezone popularne su colorblocking kombinacije, a za neočekivani spoj crvene, plave i narančaste, odlučit će se samo najhrabrije fashionistice.

And that's a wrap to Mercedes Benz Fashion Week 2017. @heykarenwoo @tredallas @peterpilotto @acnestudios @_dion_lee_

A post shared by B E T H L E V I S (@beth.levis) on

Posted by on Oct 7 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2020 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA