Home » Savjeti, Trendovi » Hit jesenski blazeri: bijeli i crveni, s dvorednim kopčanjem

Hit jesenski blazeri: bijeli i crveni, s dvorednim kopčanjem

#LFW 🇬🇧🇬🇧 #twiceblessedtravels #TwiceBlessed #ootd #fashionweek #fashion

A post shared by Bec + Marissa Karagiorgos (@twiceblessed_) on

Blogerica Thassia Naves kombinira bijeli blazer dvorednog kopčanja by Stella McCartney s ljubičastom colorblocking haljinom by Skazi i svjetlucavim flatformama, a svemu dodaje crvenu torbu. Influencerica Caro Daur viđena je u bijelom blazeru s metalic dugmadi by Balmain, a streetstyle zvijezda Beth Levis u crvenom by Acne studios, koji je iskombinirala s Peter Pilotto colorblocking suknjom i slingback sandalama by Valentino.

Puno je ove sezone zaljubljenica u crvene i bijele blazere, a neke od njih su Bec i Marissa Karagiorgos, čije odlične stylinge možete pronaći na instagram profilu @twiceblessed_.
Trend blazeri inspirirani su osamdesetima i devedesetima, a ponekad imaju i dugmad u formi zvjezdica.

Volite li snažne kontraste, kombinirajte ih uz crvene i bijele bluze i topove grafičkih printeva, Od accessoirea pristaju im četvrtaste torbe – uz bijeli blazer najčešće se kombinira crvena, a uz crveni crna torbica s poklopcem i metalnom kopčom.
Ove sezone popularne su colorblocking kombinacije, a za neočekivani spoj crvene, plave i narančaste, odlučit će se samo najhrabrije fashionistice.

And that's a wrap to Mercedes Benz Fashion Week 2017. @heykarenwoo @tredallas @peterpilotto @acnestudios @_dion_lee_

A post shared by B E T H L E V I S (@beth.levis) on

Posted by on Oct 7 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA