Home » Inspiracija » Inspiracija za jesenski styling – blazeri u bojama, karirani uzorci i resice na boucle tkaninama

Inspiracija za jesenski styling – blazeri u bojama, karirani uzorci i resice na boucle tkaninama

Neki su outfiti toliko dobri i zanimljivi, da ih se isplati ponoviti ili barem inspirirati njima! Ovaj put pažnju su nam privukli blazeri u bojama, karirani uzorci i resice na boucle tkaninama.

Blazeri pastelnih, ružičastih tonova, nisu samo za proljeće, već ih možete iskoristiti i u jesen, kombinirati uz toplije midi suknje. Nosite ih poput francuske glumice Clotilde Hesme, uz T shirt zabavnog printa i bijele sneakers. Styling će djelovati još živahnije, dodate li i malo nakita zlaćanog tona.

Clotilde Hesme fraîche et élégante en Chanel #pfw2016 #pfw #clotildehesme

A post shared by Catherine Chevenard (@chechette75) on

Blogerica Linda Tol poznata je po osebujnom stilu, a blazer potpisa Bally, intenzivnog zelenog tona, nosi uz jeans ležernog kroja, majicu extralong rukava, narančastu torbu i bijele gležnjače.
Sviđa li vam se ovaj color blocking spoj, pripazite da uvijek uz dva statement komada, ostatak stylinga bud umjeren i suzdržan. Isprani mom jeans i jednostavan pulover slažu se sa bijelim gležnjačama. Jednostavan su i supermoderan spoj!
U svoje modne igre ubacite i nešto ljetne obuće, poput žutih pumps i mini torbica neon boje. Isprobajte color blocking koji čine žuta i narančasta te ga ublažite elegantnim boucle jaknama i jednostavnim svijetlim jeansom iscufanih rubova.
Svi ovi stylinzi privući će pažnju promatrača, ali i poslati poruku da ste hrabra, modno osviještena žena, koja se ne plaši eksperimenata i da ste vedre, zaigrane naravi.

Street Style Vibes #mfw

A post shared by Linda Tol (@lindatol_) on

Posted by on Oct 5 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA