Home » Inspiracija » Inspiracija za jesenski styling – blazeri u bojama, karirani uzorci i resice na boucle tkaninama

Inspiracija za jesenski styling – blazeri u bojama, karirani uzorci i resice na boucle tkaninama

Neki su outfiti toliko dobri i zanimljivi, da ih se isplati ponoviti ili barem inspirirati njima! Ovaj put pažnju su nam privukli blazeri u bojama, karirani uzorci i resice na boucle tkaninama.

Blazeri pastelnih, ružičastih tonova, nisu samo za proljeće, već ih možete iskoristiti i u jesen, kombinirati uz toplije midi suknje. Nosite ih poput francuske glumice Clotilde Hesme, uz T shirt zabavnog printa i bijele sneakers. Styling će djelovati još živahnije, dodate li i malo nakita zlaćanog tona.

Clotilde Hesme fraîche et élégante en Chanel #pfw2016 #pfw #clotildehesme

A post shared by Catherine Chevenard (@chechette75) on

Blogerica Linda Tol poznata je po osebujnom stilu, a blazer potpisa Bally, intenzivnog zelenog tona, nosi uz jeans ležernog kroja, majicu extralong rukava, narančastu torbu i bijele gležnjače.
Sviđa li vam se ovaj color blocking spoj, pripazite da uvijek uz dva statement komada, ostatak stylinga bud umjeren i suzdržan. Isprani mom jeans i jednostavan pulover slažu se sa bijelim gležnjačama. Jednostavan su i supermoderan spoj!
U svoje modne igre ubacite i nešto ljetne obuće, poput žutih pumps i mini torbica neon boje. Isprobajte color blocking koji čine žuta i narančasta te ga ublažite elegantnim boucle jaknama i jednostavnim svijetlim jeansom iscufanih rubova.
Svi ovi stylinzi privući će pažnju promatrača, ali i poslati poruku da ste hrabra, modno osviještena žena, koja se ne plaši eksperimenata i da ste vedre, zaigrane naravi.

Street Style Vibes #mfw

A post shared by Linda Tol (@lindatol_) on

Posted by on Oct 5 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2020 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA