Home » Accessories, Savjeti, Trendovi » Krznene slipperice i baršunaste torbice – jesenski duo koji privlači poglede

Krznene slipperice i baršunaste torbice – jesenski duo koji privlači poglede

Slipper cipele odlične su za prijelazno razdoblje ljeta u jesen, kad još malo želite uživati u laganoj obući na bosu nogu, a temperature su niže. Zbog svoje udobnosti i materijala koji stopala zagrijavaju, rado ih biraju mnoge streetstylerice, fashionistice.
Jednako dobro pristaju jeansu i koži, casual i elegantnom stylingu, nose ih i uz activewear odjeću, a omiljene su među ženama raznih dobnih skupina.
Plišanim slippericama za ulicu, pridružuju se ove jeseni i torbice iz baršuna, kako bi čitav dojam stylinga bio mekoća, nježnost, ženstvenost i toplina. Ovaj živahni spoj idealan je za tmurne jesenske dane, kad si želite popraviti raspoloženje.

Ako se pitate, uz što nositi ove modne dodatke, oni pristaju uz maxi suknje i haljine, hlače užih nogavica cigareta kroja, duljine iznad gležnjeva i uz klasične hlače iz samta, širih nogavica.
Ovu neočekivanu accessoire kombinaciju nose hrabre dame, ljubiteljice sedamdesetih, koje ne smetaju komentari okoline. Nose ih čak uz odijela piđama kroja, izrađena iz finih tkanina, iako u njima djeluju kao da su svoj dnevni boravak proširile na ulicu.

Posted by on Oct 5 . Filed under Accessories, Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA