Home » Savjeti, Trendovi » Jeans jesen

Jeans jesen

Sunday blues. 📷 by @jaiperdumaveste

A post shared by Jessica Minkoff (@jessicaminkoff) on

Jeans je toliko popularan, kao ove sezone, bio tek u devedesetima. Bez obzira na trendove, uvijek je to odjevni komad u koji rado uskačemo, koji spašava u dane kad nam se nekud žuri i nemamo puno vremena za outfit. Odličan je basic za gradnju najrazličitijih stylinga!

Ove sezone dolazi u raznim izvedbama, s raznim efektima, a na ulicama svjetskih metropola primijećen je i povratak vrlo širokih, najčešće trapezastih nogavica.

Tu su i dalje Vokuhila style komadi, nepravilnih rubova i različitih duljina nogavica, kao i neizostavni patchwork. Tvrtke poput 7 For All mankind, Closed, Tom Tailor, nude jeans sastavljen iz čak nekoliko različitih tonova i obrada materijala.
Ove sezone nosit ćemo i dalje boyfriend jeans, podvrnutih nogavica, uz slingback pumps, ali i two toned jeans, kakav nude The Seafarer, Tommy x Gigi, Guess.

Neke influencerice, poput Jessice Minkoff, primijećene su u total jeans looku, koji uključuje odjevne predmete i accessoire iz jeansa, a Linda Tol i Eleonora Carisi svoj jeans kombiniraju sa metalic booties srebrnog tona. Thassia Naves jeans hlače širokih nogavica by Chloe,  kombinira sa Juliana Jabour bluzom, a Juliane Diesner patchwork jeans by Alexander McQueen nosi uz lakirane gležnjače i karirani kaputić.

Sudeći po sve većoj prisutnosti jeansa na svjetskim ulicama, bit će ovo zanimljiva jeans jesen.

Sunday details 🖤🥀✨ @akindofguise #sundaymood #sundayfunday #analogseries

A post shared by Style Shiver (@styleshiver) on

Blue mood 💙 yesterday's look for #JilSander wearing @jilsanderpr @netaporter #mfw #milanfw

A post shared by Style Shiver (@styleshiver) on

One could definitely bank on the notion that I like denim. 💙 #NYFW 📷 by @nyavgjoe

A post shared by Jessica Minkoff (@jessicaminkoff) on

Posted by on Oct 10 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA