Home » Savjeti, Trendovi » Jeans jesen

Jeans jesen

Sunday blues. 📷 by @jaiperdumaveste

A post shared by Jessica Minkoff (@jessicaminkoff) on

Jeans je toliko popularan, kao ove sezone, bio tek u devedesetima. Bez obzira na trendove, uvijek je to odjevni komad u koji rado uskačemo, koji spašava u dane kad nam se nekud žuri i nemamo puno vremena za outfit. Odličan je basic za gradnju najrazličitijih stylinga!

Ove sezone dolazi u raznim izvedbama, s raznim efektima, a na ulicama svjetskih metropola primijećen je i povratak vrlo širokih, najčešće trapezastih nogavica.

Tu su i dalje Vokuhila style komadi, nepravilnih rubova i različitih duljina nogavica, kao i neizostavni patchwork. Tvrtke poput 7 For All mankind, Closed, Tom Tailor, nude jeans sastavljen iz čak nekoliko različitih tonova i obrada materijala.
Ove sezone nosit ćemo i dalje boyfriend jeans, podvrnutih nogavica, uz slingback pumps, ali i two toned jeans, kakav nude The Seafarer, Tommy x Gigi, Guess.

Neke influencerice, poput Jessice Minkoff, primijećene su u total jeans looku, koji uključuje odjevne predmete i accessoire iz jeansa, a Linda Tol i Eleonora Carisi svoj jeans kombiniraju sa metalic booties srebrnog tona. Thassia Naves jeans hlače širokih nogavica by Chloe,  kombinira sa Juliana Jabour bluzom, a Juliane Diesner patchwork jeans by Alexander McQueen nosi uz lakirane gležnjače i karirani kaputić.

Sudeći po sve većoj prisutnosti jeansa na svjetskim ulicama, bit će ovo zanimljiva jeans jesen.

Sunday details 🖤🥀✨ @akindofguise #sundaymood #sundayfunday #analogseries

A post shared by Style Shiver (@styleshiver) on

Blue mood 💙 yesterday's look for #JilSander wearing @jilsanderpr @netaporter #mfw #milanfw

A post shared by Style Shiver (@styleshiver) on

One could definitely bank on the notion that I like denim. 💙 #NYFW 📷 by @nyavgjoe

A post shared by Jessica Minkoff (@jessicaminkoff) on

Posted by on Oct 10 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2020 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA