Home » Savjeti, Trendovi » Košarice nisu samo ljetni trend!

Košarice nisu samo ljetni trend!

Pletene torbe – košare u jesen? Da jer fashioniste ništa ne ometa da ih nose, u hladnijem periodu godine. Dapače, zabavne košarice i pleteni kovčezi, podsjećaju na ljeto i povišene temperature pa je i za jesenskih svježina, s ovim modnim dodatkom odmah toplije. Ovaj simpatični accessoire nastavak je ljetnog trenda i jedno je od glavnih obilježja novog,  inspiriranog prirodom i ethnom.

Pruće, šibe i ratan, ove sezone su zanimljiviji i tarženiji no nego ikad, a osim u modnom izričaju, prisutni su i u interijerima, pa tako Bizzoto nudi kružne stolice iz pruća, Sika Design viseće košare – stolice i taburee, Kare i Globen lighting stolne lampe, a Two’s company zrcala, ukrašena šibljem. Od modnog accessoirea, ističu se prostrani shopperi potpisa Balenciaga i slipper cipele ukrašene rafijom, u izvedbi Sanayi 315.
Košarice kao modni detalj, nose se u streetstyle kombinacijama, uz bluze s volanima i suknje iz eko kože, uz košulje i čipkaste suknje, ali i uz kaputiće iz velura, camel boje i bijele sneakersice!

Posted by on Sep 18 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA