Home » Inspiracija, Trendovi » Za nju, njega, njih!!!

Za nju, njega, njih!!!

Isprobavanje bikinija, dok vani pada kiša kao da su na nebu otkazali  ventili??? Daa, naravno, zašto ne?!? Od Goldenpointa  preko Philippea Matignona do Golden Lady…dakle, od ženstvenih, sofisticiranih modela do mladenačkih, zabavnih i onih za žene sa stilom!!!

Ogledavala sam se danas u kabini malog slatkog shopa koji nudi poznate  swimmfashion brandove, prešetavala u raznim modelima Philippe Matignon naočala. Uživala. Jao kako je teško odlučiti koji mi model naočala idealno pristaje! S obzirom na pristupačnu cijenu, pokupih na kraju dva modela, jedan nude, drugi crveni s nijansama u tamnocrveno.

Izađoh iz trgovine zadovoljna ali ipak prožeta nekim slatkastim nemirom. One naočale boje petroleja nedaju mi mira! Zamišljam ih cijelo poslijepodne uz crni bikini s trakicama, toliko lagan na tijelu da imate osjećaj da ste ga zaboravili obući!!! Što je najbolje, otkrih da linija kupaćih kostima daje mogućnost kombiniranja različitih modela!

Kako bi vaša muževna polovica bila još zamamnija na plaži, brand HUE nudi raznovrsne modele kupaćih kostima za muškarce, uske gaćice, surferske hlačice ili boxerice raznih boja i dužina!
Hawaii su trendy, za njega!!! A za klince tek…zabava, svijet iz mašte, šarenilo!!!

[youtube id=”yu0UpDXjOg4″ w=”480″]

Posted by on Jun 2 . Filed under Inspiracija, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Leave a Reply

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA