Home » Accessories, Nakit » Stylish torbice za sve vaše dragocjenosti, stižu iz Prade!

Stylish torbice za sve vaše dragocjenosti, stižu iz Prade!

Micro box bag by Prada izgledaju kao mali kovčezi s blagom i zajedno s Micro Cahier su glavni accessoire Pre Fall kolekcije. Izrađeni su iz samta, kože s nitnama, brokata i lak kože, a zadovoljit će brojne ukuse.

Prada je za sezonu 2017 Pre-Fall pripremila Micro Box i Micro Cahier torbice, dvije sofisticirane forme malih dimenzija, ali s visokovrijednim detaljima.

Prada Micro Box trobica je mala, ali vrlo vrijedna torbica s jakim figurativnim detaljima i nastala je kao rezultat proučavanja antičkih kutijica, koje su služile za pohranu svih vrijednih stvari svoje vlasnice. Funkciju prati estetičnost, nastala kao produkt bogate mašte. Čvrstu strukturu prate kopče, bravice i ostali metalni elementi, a torbice su prekrivene baršunom, brokatom i egzotičnom kožom. Sve verzije imaju lanac s kožnim detaljem.

Prada Cahier bag je rezultat inspiracije starinskim dnevnicima, a poboljšana verzija ove torbe dolazi u dvije dimenzije, Mini Cahier i Micro Cahier.
Ove su torbe također izrađene iz raznih vrsta koža, različitih su boja i dolaze u raznim kombinacijama. Njihovi detalji podsjećaju na stare knjige s brončanim kutnicima, a  dugi, čvrsti lanac daje im snažan modni karakter.

Posted by on Aug 19 . Filed under Accessories, Nakit. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Bikini luxe

© 2019 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA