Home » Accessories, Nakit » Stylish torbice za sve vaše dragocjenosti, stižu iz Prade!

Stylish torbice za sve vaše dragocjenosti, stižu iz Prade!

Micro box bag by Prada izgledaju kao mali kovčezi s blagom i zajedno s Micro Cahier su glavni accessoire Pre Fall kolekcije. Izrađeni su iz samta, kože s nitnama, brokata i lak kože, a zadovoljit će brojne ukuse.

Prada je za sezonu 2017 Pre-Fall pripremila Micro Box i Micro Cahier torbice, dvije sofisticirane forme malih dimenzija, ali s visokovrijednim detaljima.

Prada Micro Box trobica je mala, ali vrlo vrijedna torbica s jakim figurativnim detaljima i nastala je kao rezultat proučavanja antičkih kutijica, koje su služile za pohranu svih vrijednih stvari svoje vlasnice. Funkciju prati estetičnost, nastala kao produkt bogate mašte. Čvrstu strukturu prate kopče, bravice i ostali metalni elementi, a torbice su prekrivene baršunom, brokatom i egzotičnom kožom. Sve verzije imaju lanac s kožnim detaljem.

Prada Cahier bag je rezultat inspiracije starinskim dnevnicima, a poboljšana verzija ove torbe dolazi u dvije dimenzije, Mini Cahier i Micro Cahier.
Ove su torbe također izrađene iz raznih vrsta koža, različitih su boja i dolaze u raznim kombinacijama. Njihovi detalji podsjećaju na stare knjige s brončanim kutnicima, a  dugi, čvrsti lanac daje im snažan modni karakter.

Posted by on Aug 19 . Filed under Accessories, Nakit. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA