Home » Modna fotografija » Unikati su njen izbor: Marina Đarmati ispred objektiva

Unikati su njen izbor: Marina Đarmati ispred objektiva

Svestrana Marina Đarmati, karlovačka fotografkinja, novinarka, dugogodišnja prijateljica i suradnica našeg sitea te urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku, nedavno se našla i u ulozi modela, odijenuvši za tu prigodu odjeću i nakit potpisa Marla, Sisters Code by SBC.

Marina je velika ljubiteljica unikata i u svojoj privatnoj kolekciji već ima veliki broj kreacija domaćih i inozemnih potpisa. Za photosession je odabrala nekoliko različitih modnih izričaja,  koji ju odlično opisuju kao osobu. Elegantni, glamurozni look, izrazila je  Marla unikatnom asimetričnom haljinom, s ručno našivenim stakalcima, a  look rock romantičarke,  crop topom SBC Sisters Code u kombinaciji s hlačama iz eko kože by Marla i unikatnom ogrlicom Marla, s ručno rađenim detaljima.

Svojim  opuštenim poziranjem, u omiljenim kreacijama, pokazala je da se odlično snalazi i ispred kamere, u ulozi modela.

 

Fotografije: studio Vanja
Make up: Vanja Mraković
Frizura: Ivona Mušnjak
Ogrlica 2: Nives Stepinac Grgurić – Marla
Haljine: Nives Stepinac Grgurić – Marla
Hlače: Nives Stepinac Grgurić – Marla
Top: Bojana i Vladana Veljković – Sisters Code by SBC

Posted by on Jun 13 . Filed under Modna fotografija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2023 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA