Home » Savjeti, Trendovi » Što se kada kupuje? Vodič za shopping 1. dio

Što se kada kupuje? Vodič za shopping 1. dio

Što se kada kupuje? Iako bismo u shopping mogli stalno, ponekad je dobro odrediti granice i slušati savjete stručnjaka što, kad i gdje nabaviti, kako ne bismo presušili račune i bespotrebno gomilali garderobu koju nećemo ni nositi. U početku sezone uvijek se isplati kupiti kvalitetniji i luksuzniji accessoire, koji ćemo gotovo svakodnevno nositi i kombinirati uz povoljnije komade odjeće.

Prema cost-per-wear principu, torbice iz kombinacija više vrsti kože i uzoraka, kvalitetne izrade, nosit ćemo uvijek, usred svake sezone pa smiju biti skuplje. High fashion komade odjeće, ekstravagantnijeg izgleda, treba nabavljati kad su povoljniji, dosta sniženi, a najbolje ih je nabaviti usred ili pred kraj sezone. Zimi se kupuje ljetna obuća, koja je jako snižena, sandale iz lanjske sezone, one čija se forma provlači kroz kolekcije i naredne sezone. To su savjeti Eve Thomas, styling direktorice sa outnet-a. Odvojite dakle budžet u startu sezone, za stvari koje ćete zaista nositi i odlučite kojim komadom želite obogatiti garderobu. Pored accessoirea, komadi koje nosite na dnevnoj bazi, poput ogrtača, kupuju se prvi, a njihova visoka cifra se isplati kad komad svakodnevno kombinirate uz ostatak garderobe. Sandale i kupaći kostimi kupuju se na rasprodajama.

Posted by on Jun 12 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA