Home » Inspiracija » Anti age savjeti skin gurua 1. dio

Anti age savjeti skin gurua 1. dio

Jednom na tjedan nakon peelinga ne mažite lice kremom, napravite pauzu od njege i dajte koži šansu da se sama obnovi. Ne pušite, koristite sredstva za zaštitu od sunca i za oblačnih dana, pijte najmanje dvije litre vode dnevno…Koliko puta ste već čuli ove savjete? Možda malo i pomažu, ali opuštena koža, crvenilo, bore, još su tu. Tri skin gurua dali su korisne dodatne savjete.

Jedan od njih je da vodi koju pijete, uvijek dodate sok iscijeđenog limuna ili u nju ubacite kriške limuna. U slučaju da ga nemate, pijte šumeći vitamin c. Svježi limun uvijek je bolje rješenje. Vitamin c je jedan od najdjelotvornijih antioksidanata i vrlo je učinkovit protiv bora. Djeluje protiv slobodnih radikala, drži važne strukture u stanicama i usporava starenje. Pored vitamina c, bitan je i e, a sve u kombinaciji sa zelenim čajem, vrlo je djelotvorno u zaštiti kolagena.


Posted by on May 23 . Filed under Inspiracija. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2021 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA