Home » Savjeti, Trendovi » Što se kada kupuje: (Zimske) jakne na sunce!

Što se kada kupuje: (Zimske) jakne na sunce!

Zimska jakna odavno nije dosadna, a modeli koji su u prošloj zimskoj sezoni sišli na ulice svjetskih metropola i više su nego znaimljivi. Ne, ovo nije zakašnjeli zimski tekst, povratkom hladnijih dana i nižih temperatura, na samom pragu proljeća, ponovno smo prisiljeni odijenuti zimske jakne, barem privremeno, ali i isprobati one, koje su sada snižene i do 50 %. Sada je pravo vrijeme za nabavku zimske jakne za iduću hladnu sezonu.
Posebno su zanimljive one dizajnerskih potpisa, koje su se na početku zime činile nedostupnima. Zabavni modeli zimskih jakni pogodni su za kreiranje različitih stylinga, a kako im izgled ne bi bio suviše outdoor, funkcionalna jakna se kombinira uz ženstveni look, odnosno suknje s faldama, gležnjače s platformom i visokom petom.

Najzanimljivije modele ponudili su Kenzo, Balenciaga, Acne Studios, Wolfskin TechLab. Neki modeli imaju i krzneni dodatak iste boje kao i jakna, neki su asimetričnog dizajna, a Balenciagina jakna, koja je apsolutni hit prošle sezone, dolazi u intenzivnijim bojama i s dodatkom poput remena pa ju možete nositi i u chic verziji kad malo otopli, spuštenu na ramena.

www.cloverdesain.com, pinterest, vogue.fr

Posted by on Mar 27 . Filed under Savjeti, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA