Home » Kozmetika, Savjeti, Slide, Trendovi » Začinite svoj look hot i spicy sjenilima

Začinite svoj look hot i spicy sjenilima

Kurkuma, cimet, muškatni oraščić? Svaka kozmetička torbica i stolić za makeup treba zemljane i spicy tonove, koji će začiniti svaki look. Sjenila hot i spicy tonova sasvim su logičan izbor u jesen, ali elegantne dame biraju ih u svako doba godine. Za dnevne prigode je poželjan laganiji kontrast između kapka i vanjskog dijela oka, koji postignite miješanjem nekoliko tonova. Za kreiranje takvog looka najpogodnije su palete, koje imaju usklađene tonove, iz iste obitelji boja. Izvučete li tamnim kajalom liniju na kapku i unutarnjem dijelu oka, pojačat ćete look koji postaje pogodan za večer.

 

S obzirom na jake pigmente, tamnije nijanse, pripazite da čitav look ne izgleda agresivno i da se ne vide prijelazi pa ga dobro izblendajte. Znate li koja nijansa najbolje pristaje vašem tonu kože i boji očiju? Plavim očima pristaje smeđa boja toplijeg podtona, a smeđim očima hladnije nijanse.

Iz prošlogodišnjih kolekcija Inglot, Chanel, birajte palete What a Spice i Les Ombres 268, iz Sleek palete Divine All Night Long, Guerlain Palette 5 couleurs No 2.

foto: totalmakeupaddict.com, pinterest

Posted by on Mar 13 . Filed under Kozmetika, Savjeti, Slide, Trendovi. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed

Najnovije

Best of the haute couture fashion SS2021

© 2022 marla-design.com. All Rights Reserved. Log in - Powered by MARLA